2777
2789
عنوان

کیا از فامیل متنفرن بیاین😑✌🏼💜

337 بازدید | 30 پست

من از  فامیل خیلیییییی متنفرم😏

اونم به چند دلیل:

اینکه خیلی پز میدن

همش میگن من خیلی خوبم

کلا خودشونو میگیرن 

متنفرممم از این ادمااا متنفررر

اه اه

فامیلای شما چی داره که شما بدتون میاد ازشون؟😫

یا امام حسین:)♡

خیلی حرف میزنن و عقل کل میدونن خودشونو

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قضاوت نا به جا میکنن .خیلی تهمت میزنن .بخیل و نظر تنگن با اکثرشون قطع رابطه ام من 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

خیلی فضولن 

تو همه چی نظر میدن 

خیلی دخالت میکنن 

بابامو با من بد میکنن 

خیلی متعصب هستن

غیرت بی جا و الکی دارن با اینکه چادریم و رابطه با هیچ پسری تو همه ی عمرم نداشتم

بدم میاد ازشون

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
قربونت برم مهربوووون😍😍😍 مرسی😅 بعد از کلی التماس اینجا و تلگرام بالاخره ازادم کردم😂😂

خدا رو شکر

تو تاپیکت تگم نکردی حواسم هست   

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو