2789

سلام نپرسیدم شما میدونین چند روز طول میکشه؟ بعد ساعت ۵ رو انتخاب کردم برا تایم کلاس...خوبه؟

خیلی استرس دارم هنوز کتاب آیین نامه که دستمه کامل نخوندم  تا نصفه خوندم میترسم با این استرسی که من دارم قبول نشم اخه هیچی یادم نمیمونه

💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ساعت ۵ که گرمه🥺 

من کلاسم ۸ صبح یا ۸ شب بود تابستون 

منم تا قبل کلاسای رانندگی پشت فرمون ننشسته بودم از همون جلسه اول مشتاق رانندگی شدم و اون دو ساعت مثل برق می‌گذشت 

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

اول اینکه کتاب آیین نامه‌ رو که خوندی، برو نمونه سوال حل کن، چون از نمونه سوالات میاد. برنامش هم توی گوگل پلی هست، بزن آیین نامه ۱۴۰۰ کلی میاره. حتی ۹۹ هم همونه، تغییری نکرده آنچنان.

رانندگی هم که دوازده جلسه میشه.

اگه استاد ازت راضی نباشه بازم جلسه اضافه میکنه. نهایتا باید با افسر امتحان بدی که اگه دوبل رو خوب بری، تمومه، قبولی

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
ساعت ۵ که گرمه🥺  من کلاسم ۸ صبح یا ۸ شب بود تابستون  منم تا قبل کلاسای رانندگی پشت فرمو ...

اخه گفت از ساعته ۲.۳.۵ یکیش رو انتخاب کن! ۵ بهتر بود

من‌ پشت فرمون میشینم راه افتادم فقط استرس دارم آیین نامه قبول نشم😬

💕
اخه گفت از ساعته ۲.۳.۵ یکیش رو انتخاب کن! ۵ بهتر بود من‌ پشت فرمون میشینم راه افتادم فقط استرس دارم ...

آیین نامه خیلی راحته خیلی 

من نصف روز فقط کتاب رو خوندم با نمره ی کامل قبول شدم 

البته الان هیچی ازش یادم نیست 😁

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

نه بابا راحته به جلسه بری ترست میریزه. کتابم زود یاد میگیری سخت نیس . چقدر هزینه دادی؟ قبلا ده جلسه ...

امیدوارم🥺

تا الان فعلا ۱م۸۰۰ هزینه کردم با معاینه چشم و کتاب...

💕
آیین نامه خیلی راحته خیلی  من نصف روز فقط کتاب رو خوندم با نمره ی کامل قبول شدم  البت ...

چه خوب من نه الان یکی دوساله استرس و اضطراب پیدا کردم هیچی یادم‌ نمیمونه

💕
اول اینکه کتاب آیین نامه‌ رو که خوندی، برو نمونه سوال حل کن، چون از نمونه سوالات میاد. برنامش هم توی ...

باشه عزیزم مرسی 😘 کلی برنامه از بازار دانلود کردم انقد تمرین کردم بدون غلط میزنم

💕

اسی من دیروزرفتم ثبت نام کردم بعد رفتم معاینه چشم قراره امروز بهشون زنگ بزنم ک بگن کی برم برای کلاس

ب من چرا هیچ کتابی ندادن پس؟؟؟

اول کلاسای ایین نامه اس؟

وااااای تا حالا من اصلا پشت فرمون نبودم🤐

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
اره بلدم با ماشین خودمون تمرین کردم شهریش ۱م ۶۰۰ خورده ایی بود با کتاب و معاینه چشم فعلا ۱ م ۸۰۰

کتاب خودت خریدی یا دادن؟

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐