2777
2789

از قبل تایپ کردم الان براتون میذارم

...شما هم از پس اندازای مخفیانتون و کنار اومدن با وضعیت اقتصادی ک فقط خوتون و شوهرتون درجریانشید تعریف کنید     

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا نگرفتم 😐

وا مگه میشه لابد تازه ازدواج کردی گلم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه ها میخوام بگم زندگی تو این روزا خیلی سخت شده بخصوص قسمت اقتصادی ولی اگه ما همراه شوهرامون نباشیم و درکشون نکنیم بخدا وضعیت بهتر نمیشه...

من خودم آخرین بار شوهرم 1 میلیون داد 16 بهمن بود اونم از وامی که گرفته بودیم تا ماشین بخریم و بماند که چندروز بعدش داداشش زنگ زد گفت دارم ورشکست میشم کمکم کن و مجبور شدیم کل پولو بدیم به اون.... و بخدا تا امروز که 12 خرداده یعنی تقزیبا 4 ماه دیگه هیچ پولی بهم نداده...یعنی نداره که بده...هردو شاغلیم و پارسال همین موقع ها خواستیم یه آپارتمان بخریم همه چیمونو فروختیم ...حتی ماشین زیر پامونو و با کلی وام و فروش طلاها و......هنوزم که هنوزه قسطامون 5 میلیون بیشتر از حقوقمونه ..یعنی منفی 5 میلیونیم....حتی بچمو با تاکسی میبرم خونه پرستارش....ولی کنار میام و توکلمون به خداست...

میخواستم یکم امیدوارتون کنم

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
وا مگه میشه لابد تازه ازدواج کردی گلم

روم‌نشده بهش بگم پول بده اونم‌گاهی وقتها خودش میذاره توکیفم ولی خب من‌میذارم برا خودش نمیدونم‌بدم‌میاد بهم پول بده براهمین الان دنبال کارم‌چون پولای خودم اخراشه

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
سلام عزیزم.‌چجوری ازونموقع نگرفتی تاحالا طاقت آوردی؟😂

بخدا 4 ماهه ضد افتاب ندارم  

اسی خوبه گفتی از قبل تایپ کردی😑

گذاشتم گلم

روم‌نشده بهش بگم پول بده اونم‌گاهی وقتها خودش میذاره تکلیفم ولی خب من‌میذارم برا خودش نمیدونم‌بدم‌می ...

وااا بعدها پشیمون میشی هااااا بگیر براخودت روز مبادایی هم هست

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏