2777
2789
عنوان

آخرین بار که از شوهرم پول گرفتم 16 بهمن بود😁

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 77 پست
بچه ها میخوام بگم زندگی تو این روزا خیلی سخت شده بخصوص قسمت اقتصادی ولی اگه ما همراه شوهرامون نباشیم ...

پس چجوری قسطاتون و میدین خرج خوردو خوراک؟

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦‍♀️باید سعی کنم 

من ک ماهی تقریبادوو خورده میگیرم جمع میکنم میدم طلا میخرم همینجور چقدر طلا خریدم اشتباه نکن خواهرم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
بخدا 4 ماهه ضد افتاب ندارم    

نمیشه بچتو بزاری پیش مادر یا مادرشوهر پریتار نگیری من یه ضد افتاب میخرم 80تومن4ماه میره این چیزایی هم که خانوما میگنو بلد نیستم چی هس کانسیلرو فلانو یه ضد افتاب دارمو ارایشیمم همونه یه مداد یه رژ همین ....شوهرمم ما هی 200تومن بهم میده 4ماهش میشه 800..200بیشتر منی تازه قبض خونه رو میدم باهاش قبض موبایل اینترنت

پس چجوری قسطاتون و میدین خرج خوردو خوراک؟

دو سه تا از وامامونو گذاشتیم تو لیست یبار اینارو میدیم اونارو نمیدیم...یبار اونارو میدیم اینا رو نمیدیم  ...بخدا خیلی سخته ولی میدونم تموم میشه...حتی یه کاری هم کردم واسه خرجی روم نمیشه بگم  ...خورد و خوراکمون در حد ماهی سیصد 400 اوردیم پایین...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
من ک ماهی تقریبادوو خورده میگیرم جمع میکنم میدم طلا میخرم همینجور چقدر طلا خریدم اشتباه نکن خواهرم

اخه جالبیش اینه من بهش پول میدم😁یعنی الان‌یک‌ماهه ورشکست شده اعصابش داغون و دستش خالیه براهمین چند روز پیش چک‌داشت من پاس کردم ولی هیج وقت به روی خودش نمیاره پولایی که من بهش میدموپس بده

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
دو سه تا از وامامونو گذاشتیم تو لیست یبار اینارو میدیم اونارو نمیدیم...یبار اونارو میدیم اینا رو نمی ...

خدا انشالله کمکتون کنه عزیز دلم این روزاهم میگذره مهم ارامشه

نمیشه بچتو بزاری پیش مادر یا مادرشوهر پریتار نگیری من یه ضد افتاب میخرم 80تومن4ماه میره این چیزایی ه ...

اسم ضدافتابت چیه؟؟

نه مادرم و مادرشوهرم 150 کیلومتر ازمون فاصله دارن...شهر دیگه ان....فقط خداراشکر میکنم نزدیک نیستن بخوان بیان مهمونی  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
خدا انشالله کمکتون کنه عزیز دلم این روزاهم میگذره مهم ارامشه

ممنون عزیزم...

اخه جالبیش اینه من بهش پول میدم😁یعنی الان‌یک‌ماهه ورشکست شده اعصابش داغون و دستش خالیه براهمین چند ...

همینه دیگه....فقط سعی کن پس انداز مخفیانه داشته باشی حتماحتما...ادم از آینده خبر نداره عزیزم

اخه جالبیش اینه من بهش پول میدم😁یعنی الان‌یک‌ماهه ورشکست شده اعصابش داغون و دستش خالیه براهمین چند ...

عزیزم واسه زندگیت تلاش کن از جونتم شده مایه بذار اما یادت باشه باسیاست ارزش کارتو حفظ کنی