کارای دکتر آرزو خوانساری نیا فوق العادس من تو اطرافیان دیدم بینی گوشتی رو چقدر قشنگ و ظریف عمل کردن این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش آدرس مطب شون هم تهران ، فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی (ساختمان پزشکان) ، پلاک 9 ، بلوک 3 ، واحد 5
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من کاملا بستگی به تبحر پزشک داره عزیزم خواهر من عمل کرد گوشتی بود واقعا زیبا شده من خودم اوایل مخالف بودم که عمل کنه اما الان هر بار میبینمش میگم خوب شد به حرف من گوش نداد
بله عزیزم خواهر من دو سال پیش ، دکتر خسرو مقتدر براش جراحی کردن ، تهران سعادت آباد هستن https://www.instagram.com/dr_moghtader_org/?utm_medium=copy_link این پیج اینستاشون نمونه کاراشون هم داخلش هست که ببینین اینم شمارشون برای ویزیت رایگان خیلی با حوصله راهنماییت میکنن ٠٩٠٥١٤٨٨٤٦٠