2777
2789
عنوان

کیا رژیمن

550 بازدید | 51 پست

من ک چاقی داره اذیتم میکنه واقعا 

قفسه سینم حتی درد میکنه فک میکنم بخاطر چاقیه 

تصمیم دارم رژیم کتو ژنیک بگیرم 

ولی هیچ کس نیست تجربه شو بگه میترسم کم بیارم وسطش 

کالری شماری هم گرفتم یه دوره ازش زده شدم اصلا نمیتونم 

حتی رژیم دکتر کرمانی رژیم لیمومی گرفتم ولی رعایت نکردم اصلا لاغر نشدم 

چیکار کنم میگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ واقعا میخای وزن کم کنی ب نظرم دکتر کرمانی میتونه بهت کمک کنه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

😄✋من رژیمم🤔آقا یه سوال در روز مگه همه مجاز به ۳ تا خرما نیستن😧هی  داداش ما گیر میده چرا خرما میخوری با اینکه ۱ خرما خوردم😑😐

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
اگ واقعا میخای وزن کم کنی ب نظرم دکتر کرمانی میتونه بهت کمک کنه

نه بابا 

رژیمشو خریدم دیگه اصلا رعایت نکردم دو روز رژیم بودم دو روز ول میکردم 

ارادم ضعیف شده 

از کم خوری عصبی میشم

من رژیمم گلی🥰خب قطعا ی کوچولو سختی داره 

اما با بدنت مهربون باش😍

ب این فک کن ک بری جلو اینه و از دیدن خودت لذت ببری

نیم تنه بپوشی 👙

هدفمند پیش برو

من تو هفته اول ۲/۵کم کردم چهارشنبه هفته آینده باز وقت دکتر دارم ببینم چیکا کردم😍

الان ۷۱/۸۰۰ هدفم ۶۵

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
نه بابا  رژیمشو خریدم دیگه اصلا رعایت نکردم دو روز رژیم بودم دو روز ول میکردم  ارادم ضعی ...

مادرم تحت نظر ایشون20کیلو وزن کم کرد اراده و انگیزه خیلی مهمه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اره اشکالی نداره  رژیمت چیه ؟

معمولی کالری شمار😐البته این اصولایی که رعایت میکنم از رژیمی که دکتر چند ماه پیش داده بود😊از اون رعایت میکنم و حواسمم به کالریم هست😐ولی این داداشم هی میگه چرا خرما میخوری تو لاغر نمیشی.....😧😧😧

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉