2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووه چخبره مگه نه باباااا اونقدا فک نکنم باشه

هم به وکیل بستگی داره هم اینکه کجا هستین 

۱ سری وکیلها پول نمیگیرن بعد از روی مهرت بر میدارن که شما میگین هیچی نداره باز بپرس چون بچه داری گفتم بیخود خرج وکیل ندی اگر دیدی نمیشه ۱ کفش آهنی پات کن خودت پی شو بگیر

هم به وکیل بستگی داره هم اینکه کجا هستین  ۱ سری وکیلها پول نمیگیرن بعد از روی مهرت بر میدارن ک ...

مشهدم عزیزم 

وکیلی و واقعا طلاق منو ازش بگیره حاضرم ماشینمم بفروشم بهش پولشو بدم 

اره واقعا اینسری خیلی قاطعم و نظرم عوض بشو نیست

اوووه چخبره مگه نه باباااا اونقدا فک نکنم باشه

من ۳ ساله ازدواج کردم آقا ۱ سال و نیم دوست دختر داشت دختره حتی کادو ولنتاینش مثل من بود بعد دختره از سر و ریختش معلوم بود خرابه

من ۳ ساله ازدواج کردم آقا ۱ سال و نیم دوست دختر داشت دختره حتی کادو ولنتاینش مثل من بود بعد دختره از ...

وای خداااا 

باز خدارو شکر این هیچ پولی نداره ک بده ب کسی حیف تازه هم ازدواج کردین خدارو شکر بچه ندارین

وای خداااا  باز خدارو شکر این هیچ پولی نداره ک بده ب کسی حیف تازه هم ازدواج کردین خدارو شکر بچ ...

نه این خوب در میاره، خرج عیاشی میکنه عکاسای دختره رو تو ویلا این دیدم با تاپ و شورتک خیلی کوتاه بعد من اگر شلوارم کوتاه میبود یه کم هم خودش هم خانوادش میخوردنم

اگر بار رو مخش بزنت زنگ بزنی پلیس خیلی بدردت میخوره حتی وکیل من به من گفت کاری کن بزنت بعد خودتو بکو ...

وای خب من نمیتونم دوتا دختر دارم دیونه میشن ببینن 

میگم ک زرنگه دست بزن نداشته اصلا

عجببب خب الان قبول داره ک خیانت کرده ؟ یا میگه نه

این که میگه نه یه بار ۳ ماه رفتم قهر برگشتم ۱ ماه خوب بود بعد میرفت ۴.۵.۶.۷.۸ صب میومد یه شبا نمیومد رفتم دنبالش دیدم ساعت ۱.۳۰ یه دختره کنارش تو ماشین نشسته از پارکینگ کافش اومد بیرون

وای خب من نمیتونم دوتا دختر دارم دیونه میشن ببینن   میگم ک زرنگه دست بزن نداشته اصلا

زننه باشن آره راست میگی برا دختران خوب نیست ولی شنیدم وقتی طرف اعتیاد داره راحته طلاق