2777
2789

جدا سوال شد برام😐

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خیانت و مادر شوهر خواهر شوهر بذار نترکی گلم

وای واقعا

اصلا آگاهی به ما مردم نیومده

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اون تایپنگ روایت من از معترص شدن داشتم‌میخوندم ترکید چیشد میشه بگید ؟

هیچی منی که داشتم گل لگد می‌کردم رو پاهامو شستن گفتن وقت خوابه

من میخواستم اون تاپیک رو سیو کنم بعدا بدم خواهرم بخونه آگاه بشه 😐😐

خواهرتون آگاه نشن بهتره

توجه دارید که بد آموزی داره

وای واقعا اصلا آگاهی به ما مردم نیومده

دوست دارم بگم سرشون بیاد ولی دلم نمیاد😐

بگید برگردونن

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
واقعا خیلی کار اشتباهی بود بنظرم منم داشتم میخوندم

☹☹☹☹هی خدا

من بیشتر دلم گرفت

داستانم رو گفته بودم و داشتم درد دل می‌کردم مثلا😐

دوست دارم بگم سرشون بیاد ولی دلم نمیاد😐 بگید برگردونن

برگردونده هم میشه مگه؟

برگردونده هم میشه مگه؟

اره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
برگردونده هم میشه مگه؟

به نی نی یارا بگیم آره

قبلنا هم این اتفاق افتاده

اسی کی بود

@ماده_گرگ  

چرا ترکید؟ خودت خواستی

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم