2821
2789
عنوان

بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست

سلام ،صد درصد وجود داره،اتفاقا و همین چند روز اخیر یه موردش برای من پیش اومد،یکی از همسایه ها بچه ش با بچه ی من و چند نفر دیگه دو سال پیش داشتن بازی می کردن،بعد بچه ی همسایه نرمی استخوان داره،از یه ارتفاع کوچک می پره پاش ترک برمی داره،من و یکی از همسایه ها هم اونجا بودیم و دیدیم که دختر من اصلا کاری به اون نداشت،و دختر همسایه پیش پدر و مادرش گفته بود که دختر من هلش داده،پدرش اومد پیش همسرم گلایه،پیش بقیه مدام می گفتن دختر من این کار و کرده،من از دخترم دفاع کردم ولی از دست کارشون عصبانی شدم واقعا و از بی گناهی دخترم دلم شکست،دو روز پیش بعد از دو سال همین اتفاق به یه نحو دیگه برای همسایه مون پیش اومد،اوتم جلوی چشم دختر من،دست دختر همسایه ی دیگه مون خورد زمین ترک برداشت،واون بی گناه انداختش گردن همین کسی که به دختر من تهمت زده بود،و دیشب پیش همه مادرش اعتراف کرد که ادم اگر هر کاری رو به ناحق در حق دیگران انجام بده یا دلشون رو بشکنه،جهان هستی اونو بالاخره در شرایط مشابه قرار میده تا تاوان کارشو پس بده...

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم‌ هیچوقت نمیتونم این آدما رو ببخشم  من ادمیم ک زود میبخشم  ولی اینا واقعا بهم زخم زدن

منم مثل شما ادمیم که زود می بخشم و دلم زود به رحم میاد،اما زمستان سال گذشته نادرم فوت کرد و در اون حال دلشکستگی چند نفر حرفها و رفتارهایی انجام دادن که من و خواهرام دلمون خون شد،طوری که من به حال اون کسایی که اینکار و با ما کردن وحشت کردم که خدا با ابنا چیکار می خواد بکنه،یه مدت کینه داشت داغونم می کرد،نفرت وجودمو داشت مثل خوره می خورد،همش منتظر رودم خدا تنبیهشون کنه،اما برنامه ی زندگی پس از زندگی رو دیدم ،فهمیدم که اولا باید بخشید تا خدا هم ما رو ببخشه،یقینا ما هم عاری از گناه و اشتباه نیستیم،دوما حتی اگر من و شما ببخشیم هم خداوند اون فرد یا افراد رو به سزای اعمال و رفتارشون رو میده،پس دلتون رو خالی از کینه کنید،اون فرد رو ببخشید،و به خدا اعتماد و ایمان داشته باشید،خودش همه چیز و درست می کنه🥰

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم