2821
2789

۱۱ خرداد نوبت مشاوره طلاق داشتم ولی ۶ خرداد از موعدم گذشته بود همینجوری الکی تست زدم مثبت شد ۱۰ خرداد رفتم سونو گفت قلب تشکیل نشده زعفران و ۰۰۰ هم زیاد خردم قسمت خیلی جالبش اینجاست سن بارداری سونو ۷ هفته بود ! ک طبق حستب من کلا از مریدی قبلیم حساب کردم ۶ روز قبل از پریدی قبلیم بوده !!! یعنی یه دوره کامل پرید شدم ک خودم موندم مگر میشه مگر داریم !!!! در ضمن ما کلا هر ۴۰ ۵۰ روزی شاید یه بار رابطه داشتیم من موندم حکمتش چیه

زندگی من ک کاملا مشخصه چ جهنمیه

دو تا دختر دارم همیشه از ایتکه بدنیا اوردمشون احساس گناه میکنم

ای بابا

دیگه کاریه که شده سقط نکن شاید حکمتی توش هست

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی جعپمه زندگی چرا رابطه داشتی ؟؟خواهشا این بار رو سقط کن .نزار به سرنوشت دوتایی قبلی دچار بشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

من باردارم خودم نمیتونم راجب جون ی انسان نظر بدم فقط شما ک دارب جدا میشی چرا رابطه ایجاد میکنید چرا اورژانسی نخوردید اگه اجباری هم بود رابطه دنیا بیاد ی دردسر نیاد هم ی دردسر

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اسي. يه وقت به فكر سقط نباشيا.

از عذاب وجدان گناهي كه كردي تا اخر عمرت ميميري و زنده ميشي.

اصلا به اين كار كثيف فكر نكن

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

وقتی جعپمه زندگی چرا رابطه داشتی ؟؟خواهشا این بار رو سقط کن .نزار به سرنوشت دوتایی قبلی دچار بشه

عزیزم اون بچه زندگی داره الان

چه راحت نسخه کشتن یه آدم رو میپیچید

فکر الان رو موقع رابطه باید میکرد نه الان کاسه چه کنم چه نکنم به دست بگیره

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز