2777
2789
عنوان

قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
همیشه منظم بوده چرا ماه پیش تقریبا 5 روز دیر تر. شدم ولی همیهش قاعدگیم منظمه هیوقت نشده خیلی دیر تر ...

سعی کن هر شش ماه یا لاقل هر نه ماه یه سونوی رحم و تخمدان بدی .من از ۱۳ سالگی بعد اینکه پریودیم شروع شد اینکارو میکردم که اگه مشکلی برام پیش بیاد متوجهش باشم ...لخته خون و شبیه گوشت بودن چندان غیر طبیعی نیست ولی ممکنه بخاطر اینکه چند روز. قبلا عقب انداحته بودی ،هورمونات ریخته بهم یا میخواد کیست بوجود بیاد ...ایرادی نداره این روزا غذاهای مقوی و گرمیجات  بیشتر بخور که هرچی خون الوده داخل رحمت مونده بیاد بیرون و سری بعدی پریودی سبک تر وبدون لخته ای داشته باشی

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
سعی کن هر شش ماه یا لاقل هر نه ماه یه سونوی رحم و تخمدان بدی .من از ۱۳ سالگی بعد اینکه پریودیم شروع ...

خیلی نگرانم کیست به وجود بیاد به نظرتون چه علایمی داره وای خیلی نگرانم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نگرانم کیست به وجود بیاد به نظرتون چه علایمی داره وای خیلی نگرانم🥺

نگران نباش عزیزم کیست ها خطرناک نیستند میری دکتر بهت قرص تنظیم پریودی میده ازبین میره.علائمش هم اینه که پریودیت نامنظم میشه ، قبل پریودی ممکنه لکه بینی داشته باشی و موقع پریودی هم کمی دل درد کمر درد بی اشتهایی رنگ پریدگی و ....داشته باشی 

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
نگران نباش عزیزم کیست ها خطرناک نیستند میری دکتر بهت قرص تنظیم پریودی میده ازبین میره.علائمش هم اینه ...

دستت درد نکنه نه من همیهش منظم بودخ قاعدگیم فقط روز اول یا دوم درد دارم ولی نه به اون شدت که رنگم بپره و بی اشتها بشم جوشم نداشتم ای ماه 

نگران نباش عزیزم کیست ها خطرناک نیستند میری دکتر بهت قرص تنظیم پریودی میده ازبین میره.علائمش هم اینه ...

البته همیشه یه روز قبل پریودیم یکم خون مثل لکه دارم و این هم طبیعیه درسته؟