سلام. خانوما من دخترم و هیچوقت رابطه ای نداشتم امروز روز اول قاعدگیمه و متوجه تکه گوشت هایی شدم انگار همراه خون قاعدگیم بوده، راجع بهش خوندم میگن روزا یاول طبیعیه و این اولنی بارمه به نطرتون مشکلی دارم؟ کیسته؟ من هیجوقت کیست نداشتم
همیشه منظم بوده چرا ماه پیش تقریبا 5 روز دیر تر. شدم ولی همیهش قاعدگیم منظمه هیوقت نشده خیلی دیر تر ...
سعی کن هر شش ماه یا لاقل هر نه ماه یه سونوی رحم و تخمدان بدی .من از ۱۳ سالگی بعد اینکه پریودیم شروع شد اینکارو میکردم که اگه مشکلی برام پیش بیاد متوجهش باشم ...لخته خون و شبیه گوشت بودن چندان غیر طبیعی نیست ولی ممکنه بخاطر اینکه چند روز. قبلا عقب انداحته بودی ،هورمونات ریخته بهم یا میخواد کیست بوجود بیاد ...ایرادی نداره این روزا غذاهای مقوی و گرمیجات بیشتر بخور که هرچی خون الوده داخل رحمت مونده بیاد بیرون و سری بعدی پریودی سبک تر وبدون لخته ای داشته باشی
خیلی نگرانم کیست به وجود بیاد به نظرتون چه علایمی داره وای خیلی نگرانم🥺
نگران نباش عزیزم کیست ها خطرناک نیستند میری دکتر بهت قرص تنظیم پریودی میده ازبین میره.علائمش هم اینه که پریودیت نامنظم میشه ، قبل پریودی ممکنه لکه بینی داشته باشی و موقع پریودی هم کمی دل درد کمر درد بی اشتهایی رنگ پریدگی و ....داشته باشی