2777
2789

سلام دوستان،  از اینجا بگم ک خب راستش من خاستگارای زیادی داشتم همشونو به یه دلیلی رد کردم یا تاتهش میرفتیم یه چیز میشد قسمت نبود یاهزارتا چیز دیگه،چندماه پیش که اصلا قصد ازدواجم خشک شده بود یه اتفاقی افتاد که یهویی یه نفر اومد و بدجور دلمو برد:) اصلا پیش بینی شده نبود همچین اتفاقی     

همه چیز بدون اینکه دست من باشه عالی پیش رفت انگار یه روالی بود که از قبل برام نوشته شده بود

حالا بگذریم مشکل این نیست، من یه فکر مث خوره افتاده تو جونم این آقای یار ما تپله من لاغرم.(من ن تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه خیلیم خوشم میاد)

اما هنوز که هیچی نشده چند نفر برگشتن بهم گفتن توکه اینهمه خاستگار داشتی یکی هم سایزت انتخاب میکردی:/ حیف نبودی؟ یا مثلا میگن تپل نیست؟!   حرفم بهشون بزنی میگن وای چقدر عصبی وای من منظور نداشتم و فلان.... خیلی دلم میشکنه.

جواب اینارو چجوری باید بدم که محترمانه باشه و بهشون بر نخوره ولی بفهمن؟کاش یکم درک و شعور داشتن  درسته حرف مردم مهم نیست اما رو روحیه آدم خواه ناخواه تاثیرمیذاره

بگو خب ما سایزو در نظر نمیگیریم .درک و شعور و فهمو در نظر میگیریم چیزی ک خیییلیا ندارن.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حرف دیگران اهمیت ندددددددده😡هر کاری دلت و عقلت میگه درسته انجام بده

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
بگو میخوایم اصلاح نژاد کنیم😑 یا بگو خواستیم فضولمونو پیدا کنی به اونا چه ربطی داره آخه

ینی عاشق اون حرف اولت شدم😃اصلاح نژاد👌اصلاح نژادِ بیشعوری به باشعوری ،اصلاح نژادِ هیچی به ظاهر نیست ، اصلاح نژاد انقدر تپلی و لاغریو گنده نکنید

بگو میخوایم اصلاح نژاد کنیم😑 یا بگو خواستیم فضولمونو پیدا کنی به اونا چه ربطی داره آخه

اصلا این نظری که دادیا بدجور مفید بود😍خوشحالم تایپینگ گذاشتم و این حرفو شنیدم عالیه