2777
2789
تایپ کن سوالاتو اگه امشب نتونم فردا جوابتو میدم .🌹

باشه عزیزم

هارد گوشیم سوخته بود برام عوضش کردن امکانش هست هست جایی بتونن جراحی هارد کنن برام خیلی مهمه

گوشیمم   a5 2.17  

بعد از تعمیر رمم داخل گوشی بود ولی اصلا نمیاره تو گالری رمم چش شده؟ چیکار باید بکنم

کل اطلاعاتم خیلی برام مهمه

در مورد برنامه هام ممکنه واتساپ نصب کنم اطلاعات برنامه بازیابی بشه آدرس جیمیل نداده بودم برای بازیابی راهی داره برگرده؟

اکانت تلگرامم بعد از مدتی که آنلاین نشدم پاک شده اون چطوری میتونم برگردانم اگر بخوام ایمیل بدم باید چه اطلاعاتی بدم تا بفهمن اکانت برای خودم بوده و برگردونن

و آخر اینکه ممکنه گوشیم جایی پشتیبان داشته باشه و بتونم از طریق گوگل پلی که موقع راه اندازی گوشی خواستن اطلاعات گوشیم برگردونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.