2777
2789
عنوان

چجوری بچه رو سقط کنم

748 بازدید | 40 پست

امروز روز پریودم بود اما  نشدم و امروز همش درد  خیلی کمی دارم تو کمر و شکمم ..مثل درد پریودی اما امروز پزیود نشدم و دو روز پیش هم در حد یک قطره لکه خونی داشتم میترسم برم بی بی چگ بزنم  میترسم مثبت باشه  اگه خدااای نکرده مثبت باشه من نمیتونننم بچه رو نگه دارم و چیکار کنم ک سقط بشه  ک قرصی بخورم ...تو رو خدااا دعا کنید حامله نباشم و  زود پریود شم ک گناه  بچه ای گردنم نیاد 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم اگه حامله باشی به فال نیک بگیر و نگه دار

نمیتونم بچه رو نگه دارم خودم هزار تا گرفتاری دارم تازه ۱ ساله ازدواج کردم..صددد درصد شوهرم بفهمه نمیزارتش حتی خودمم نمیخامش...من امروز موقع پریودم بود اما نیومدم  و اینکه فقط درد پریودی دارم یعنی امکان داره چن روز دیر تر پریود بشم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
نمیتونم بچه رو نگه دارم خودم هزار تا گرفتاری دارم تازه ۱ ساله ازدواج کردم..صددد درصد شوهرم بفهمه نمی ...

چی بگم والا ,اگه با همسرت مشکل دارین یه فکری کن ولی اگه نه نگهش دار,یه سال خوبه

فکر میکنم حامله نیستی

خداااا از زبونت بشنوه من ک دارم از ترس میمیرممممم...انروز حتی درد پریودی داشتم اما هیچ اثری نیست ازش‌‌...دعااا کن باردار نباشم اخه میترسم  چون رعایت نکردم و میترسم ک سقط بشه گناهش بیاد گردنم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
میدونم بخدا اما  نمیتونم اکه باردار باشم خدانکرده شوهرم بفهمه میدونم که یه روز صبر نمیکنه و هر ...

اشکال نداره بزار گناهش گردن اون باشه نه تو به خدا دودمانتونودخدا به باد میده بترس

😉

جلوگیری داشتی یانه؟ آویشن بخور عرق زیره بخور فک نکنم با جلوگیری باردار شده باشی فردا پس فردا میشی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چی بگم والا ,اگه با همسرت مشکل دارین یه فکری کن ولی اگه نه نگهش دار,یه سال خوبه

با همسرم هیچ مشکلی ندارم و عاشق همیم اما گرفتار هستیم  نمیتونیم شوهرمم بچه نمیخاد

❤️کاربری دست سه نفره❤️