2777
2789
عنوان

برام هیچی نمیخوره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 40 پست
متولد۸۴هستی؟

نه ۸۲

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من فکرکردم چیزی گفتی بخور نخورده😅

من معذرت می‌خوام از همگی این گوشی لعنتی اینطور مینویسه خاک تو سرش

من معذرت می‌خوام شرمنده😅😔

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معذرت می‌خوام از همگی این گوشی لعنتی اینطور مینویسه خاک تو سرش من معذرت می‌خوام شرمنده😅😔

😘😘

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
این دفعه بیخیال میشم دفعه اخرت باشه هااااا ....مپ برم سر سجاده بقیه استغفارمو بخونم ،😜😁

چشم😚

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
آخه تا کی حتی عیداهم برام نمیخره پارسال فقط مانتو شلوار کفش امسال روسری و کفش☹️

اگر واقعا نداره که ولش کن

اگر داره به اندازه لباس خریدن انقدر بگو بگو تا ببرت نزار اینجوری عادت کنه

اگر واقعا نداره که ولش کن اگر داره به اندازه لباس خریدن انقدر بگو بگو تا ببرت نزار اینجوری عادت کنه

دقیقا

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

درود 

فرمودین ولخرج هست، خب برای چه کسی؟ 

این مورد رو با ایشون مطرح کردید که شما همسر شرعی و قانونی من هستی و از روز عقد نصف مسئولیت هردوی ما در قبال هم شروع میشه که نمونش تامین مالی هست.

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
ولی مردی ک از الان زورش بیاد خرج بده  دیگ  عادی میشه واسش بری خونت همچنان  اخلاقش همی ...

منم غصه همین و میخورم☹️ولی بد قول نیس خداییش زمستون داداشش ازش پول میخوای گوشواره گردنبندمو داداشم بهش ک بفروشه بعد گفت قول داد تا عید میخرم و روز پدر برام گوشوارمو خرید😍و روز زنم ۸میلیون برام پلاک خرید 

ولی فک کنم بخاطر بناییمون اینجوری شده😔😔😔😔

درود  فرمودین ولخرج هست، خب برای چه کسی؟  این مورد رو با ایشون مطرح کردید که شما همسر شر ...

یه زبون نفهمیه ک حد ندارع😂😂😂😂😂

برا تو خسیسه چون دوست نداره  تنها چیزیه ک ب ذهنم میرسه

☹️☹️یعنی از نخواسته😢