2777
2789
عنوان

برام هیچی نمیخوره😔

1484 بازدید | 40 پست

من ت عقدم و هرچی بهش میگم بریم برام مانتو و لباس بگیر اولش میگه باشه بعداً میگه تو هنوز خونه باباتی اینقدر اعصابم خورد میشه میگم برای بغلت بخوابم زن توام 😔😔😔خیلی اعصابم و بهم ریخته حقوق شوهرم و دوتا داداشاش اندازه همه

ولی من جاریامو میبینم خودمو میبینم اعصابم بهم میریزه یکیشون  می‌ره کاشت ناخن و لیفت مژه و ابرو ...بعد من که میگم پول بده میگه ندارم البته خب درست میگه نداره طفلی ولی خب من چ گناهی کردم شوهرم ۳ تا وام داره ک قستاشو میده ۱ تومن قرعه کشی داره ماهی ۵۰۰ ب خواهرش میده چون ازش پول غرض کرده و داره خونه هام و درست می‌کنه به هرحال پول آهن و اکاسیف و.... خونه خرج داره

ولی خب من چیکارکنم😢خودش ک بی لباس نمی‌مونه😔😔

به نظرتون چیکارکنم؟؟؟چطور برخورد کنم

اینم بگم اصلا خسیس نیس ولی خیلی ولخرجه😔😢

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لعنت ب ذهن منحرفم😄

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز عقدی که قانونا زنشی و باید خرجی بده ولی عرفا تو عقد خرج با پدره ، حالا چه خبرتهههه اینهنه چیز ازش میخوای بعد میری تو زندگیش دیگه،والا ما رو که یه رستورانم نمیبرد 

وقتی نداره و به این عقیده ای که خسیسم نیست پس درکش کن

تا الانکه عروس نبودی بابات برات میخرید عزیزم

تو دوران عقدتم فکرکن مجردی و بابات برات بخره یا همون قبلیاتو بپوش

همسرم:جان منی به مختصر❤

من فکرکردم چیزی گفتی بخور نخورده😅

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

آخه تا کی

حتی عیداهم برام نمیخره پارسال فقط مانتو شلوار کفش

امسال روسری و کفش☹️

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
داری مجبورم میکنی تسبیحمو بکوبم تو دهنتا با اون ذهن منحرفت

بیخیال طیب خان

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.