2777
2789
عنوان

انحراف ستون فقرات (قوز)لطفا کمک

339 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا خواهش میکنم اصفهانیای عزیز و در درجه دوم تهرانیای محترم لطفا راهنماییم کنید خیلی مستاصلم 

بچه من الان دو سالشه و به صورت مادرزادی و ژنتیکی انحراف ستون فقرات داره و به شکل اس هستش و ارثیه 

حالا مدتیه دیدم یه پاش کوتاهتر از اونیکی شده و بد راه میره تو رو خدا اگه کسی این مشکلو داشته بگه که چه کار کرده چه جوری درمان کرده و دکترای خیلی خوب معرفی کنید تا تو این وضع بی پولی مجبور نشم صد تا دکتر رو عوض کنم 

دکتری که امروز رفتم دکتر عندلیب بودن که گفتن کوتاهی پاش برای در رفتگی لگنه احتمالا که فکر نمیکنم چون قبلا زمان نوزادی سونو داد سالم بود ولی دوباره میرم سونو تا بفهمم برای قوزشه یا لگن 

ولی در کل ستون فقراتشو دکتر گفتن باید بمونه برای پنج شش سالگی تا ببینیم پیشرفت بیماری اگر زیاده عمل کنیم که اونم داسنان خودشو داره و هر سال باید مجدد عمل شه و اگرم عمل نخواد که میره تا دوازده سیزده سالگی و بعد عمل 

خلاصه هر چی که بلدین رو بفرمایین از تجربیاتتون ممنونم 

انشاالله که پر بازدید بشه بلکه بتونم مشکلمو راحت تر حل کنم سپاس فراوان❤🌹

تن خودتون و بچه های گلتون سالم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصفهانم نشنیدم اسم دکترومه کفتید..ناظم رو شنیدم و قبادی که هر دو مطبشون سمت بزرگمهر و بیمارستان ص ...

خیلی ممنونم عزیزم تجربه ای ازشون داشتین تو اقوام؟

عزیزم تجربه و اطلاعی ندارم.  فقط میتونم دعا کنم ان‌شاءالله هر چه زودتر فرزند گلت بهتر بشه و نی ...

قربون محبتتون همینکه انقدر مهربونید انرژی گرفتم عزیز دلم❤

مشاوره رایگان هم دارند اگه تهران نیسی بنظرم اول زنگ بزن بهشون  مشکلت درمیون بذار باهاشون مشورت ...

تاپیک ماله چند سال قبل بوده و من تازه دوباره سر زدم فقط خواستم بگم ممنونم از نظرتون عزیزم مرسی که برام وقت گذاشتین چشم حتما سراغشون رو میگیرم