2777
2789
عنوان

بلاخره همه چی روشد به منم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 80 پست
ان اقا ی وری بدبخت بیچاره خاک توسر هَوَل ه ر ز ه واسه همیشه دکمشوبزن بی شرف بی ابرو 

همه عکسامونم پاک‌کردم دیگه من گوه بخورم‌حتی اسمشو به زبون بیارم نجس

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😔 خیانت دیدن وحشتناکه ادمو خرد میکنه میفهممت من دیشب خواب خیانت دیدم چندساعت بعد از بیدار شدن ...

میخوام به مادرش زنگ‌بزنم همه چیو بگم مادرش که ادعای خدا دوستی و مذهبی بودن داشت بگم یکم‌شرم‌کنه حتی شرمم‌نکنه مهم نیست منکه دیگه تو زندگیه اونا نیستم مهم نیس خوب بشناسن منو‌یا بد! مهم اینه من زنگ‌بزنم به مادرش بگم تو خونشونم واسه یه روزم که شده بحث بیوفته.... فقط از خدا میخوام هرروز عذاب بکشه

شوهرمن  یه خواهر داره کارش همین گروهیه  ساعت ۵ رفته در خونه مادرش هرچی کلید مینداخت باز ن ...

یا خدا کثافت دنیا رو گرفته رسما اخرالزمانه

سخته یهو زندکیت زیرو رو‌شه.... زندگی‌که ۲سالو‌نیم ساخته بودیش داشت عملی میشد

خدا دوستت داشته اگه ازدواج کرده بودی  اگه بچه داشتی اگه عقد کرده بودی بدتره بدتر آش نخورده دهن سوخته

یعنی میده؟ خدا خیلی صبر داره 

معلومه ک میده   هیچی هیچی تو این دنیا بی جواب نیست   

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم