2777
2789
عنوان

🔸ارزش خانه و خانه داری

292 بازدید | 15 پست

➖متاسفانه در اثر بد برخورد کردن ما با مقولۀ خانه و خانواده و تصور عادی‌ای که از فضای بسیار محترم خانه داریم، یک تصوری در جامعه درست شده است که اگر کسی بگوید من خانه‌دار هستم، انگار بیکار است! انگار پیش‌پاافتاده‌ترین کار را دارد انجام می‌دهد. بعضاً هیچ حرمت و احترامی برای یک فرد خانه‌دار بعضی افراد قائل نیستند. مثلاً یکی بگوید: من تحصیل کرده هستم ولی خانه‌داری را فکر می‌کنم کار مهم‌تری است و ترجیح داده‌ام یک زن خانه‌دار باشم، من تصورم این است که باید حرمت و جایگاه این شخص در جامعه چندین برابر باشد در تصورات مردم، آیا اینگونه است؟

📦 منبع: خانواده خوب |

🔻 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند

@Panahian_khanevade

نمیدونم

این تفکر یجور تحمیل کار خونه به زن هست

یعنی چون زن هستیم پس محکوم به کار خونه هستیم

چه بخوایم چه نخوایم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بانطر شما موافقم

من خودم به شخصا اصلا کار در بیرون نمی پسندم وفقط خانه داری را دوست دارم

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

اینکه خانه داری هم تماما بعهده خانم باشه.و خانم شاغل هم باشه. ینی دو موتوره کار کردن . اصلا نمی پسندم. اگر خانم طبق علاقه و صلاح دیدش داره کار میکنه . پس باید کارهای خونه کانلا تقسیم بشه بین خودش و همسرش

من خانه‌داری رو برای خانمی که بچه داره درک میکنم ولی راستش برای خانمی که بی‌دلیل خانه‌داره نمیپسندم

البته نظر منه و قطعا همه با من هم عقیده نیستن

مشخصا خونه موندن راحته و هیچ‌کس از آسایش بدش نمیاد. مردها هم دوست دارن راحت بخورن و بخوابن و یکی خرجشون رو بده. کیه که بدش بیاد

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

کار خونه تا زمانی خوبه که وظیفه ی مشخص شده ی زن نباشه و جلوی حضورش تو اجتماع رو نگیره.ولی اینکه بی ارج و قرب هم باشه بی انصافیه چون یه زن خانه دار واقعی بیشتر از مرد که بیرون کار میکنه مشغوله و در نهایت هم با این جمله ی گهربار همسر مواجه میشه که من رفتم بیرون کار کردم خسته ام تو که کاری نکردی تو خونه خوردی و خوابیدی.من به عنوان یه زن خانه دار یه وقتایی به خاطر کار زیاد زانو درد میگیرم ولی نه حقوقی میگیرم و  نه بیمه ای دارم برای جبران فرسودگی تن و بدنم میشه

اینکه هرکسی چه انتخابی میکنه و دوست داره خانه‌دار یا شاغل باشه مزیت یا برتری ای  به کسی نمیده

صرفا یه انتخاب شخصیه 

من خودم همیشه انتخابم شاغل بودنه

ولی کسی که خانه‌داری هم انتخابشه برام محترمه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

کار خونه تا زمانی خوبه که وظیفه ی مشخص شده ی زن نباشه و جلوی حضورش تو اجتماع رو نگیره.ولی اینکه بی ا ...

یعنی شوهرت برات خرج نمیکنه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

به نظرم سلیقه ای هست و ربطی به تفکر جامعه نداره 

من خودم شاغلم و با عرض معذرت و با احترام، تفکرم درباره یه خانوم خونه دار همینه

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
یعنی شوهرت برات خرج نمیکنه؟

چرا خرج نمیکنه ولی اینکه استقلال داشته باشم بحثش جداست.در فرهنگ عرفی و شرعی ما پولی که همسر میاره خونه باید با اجازه ی ایشون هم خرج بشه و اگه من بدون اجازه ی ایشون تومنی خرج مثلا مادرم کنم حرومه .ولی اگه من بابت کار خونه حقوقی دریافت میکردم که باز هم در فرهنگ ما مورد قبول نیست میتونستم بدون دغدغه این پول رو خرج کنم.

چرا خرج نمیکنه ولی اینکه استقلال داشته باشم بحثش جداست.در فرهنگ عرفی و شرعی ما پولی که همسر میاره خو ...

خب این پولی که به عنوان نفقه دریافت میکنی همون حقوقته دیگه

پول تو جیبی میتونی درخواست کنی که استقلال مالی هم داشته باشی

خب این پولی که به عنوان نفقه دریافت میکنی همون حقوقته دیگه پول تو جیبی میتونی درخواست کنی که استقلا ...

درسته ولی همسر من خرج خونه رو به زور میرسونه من چطور ازش ماهیانه‌مثلا سه تومن بخوام که بتونم برای خودم خرج کنم؟من منظورم بیشتر دیدگاه عرفی جامعه به خانه داری هست و دیدگاهی که مردان جامعه دارن و جز کار حسابش نمیکنن.الان شما به هر مرد ایرانی بگی برای کار خونه به من حقوق بده قطعا بهتمیخنده

درسته ولی همسر من خرج خونه رو به زور میرسونه من چطور ازش ماهیانه‌مثلا سه تومن بخوام که بتونم برای خو ...

بخاطر اینکه کارخونه چیز عجیب و خاص قشری از جامعه نیست

واسه همه هست

شما مجرد هم باشی خونه تنها زندگی کنی کارخونه داری ولی کسی بهت حقوق میده؟ نه خب

یا دانشجو باشی خوابگاهی باشی ظرف شستن داری غذا پختن داری جارو کردن داری لباس شستن داری .... ولی کسی بهت حقوق میده؟

خونه پدرت درقبال مرتب کردن اتاقت حقوق میگیری؟

سفر باشی سوییت بگیری درقبال تمیز کردن سوییت حقوق میگیری؟

بنظرم کارخونه بیشتر بهش میخوره یه نیاز باشه تا یه شغل! چون همه دارنش مرد و زن ، مجرد و متاهل ، پیر و جوون ، کوچیک و بزرگ

انجامش ندی اول از همه خودت اذیت میشی پس نیازه