2777
2789
عنوان

چه طوری به پوست جوش دار رسیدگی کنیم

724 بازدید | 63 پست

چه ماسکی خوبع واسه درمان جوش که خودتون نتیجه گرفته باشید

کلا ولسه مراقبت پوست چکار میکنید

برا جلوگیری از چروک دور چشم چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستش نزن خودش میره 

ولی هر روز صب صورتت بشور  

فکر کنم بدنت چربه 

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨

برای جوش صورت حجامت خوبه ک رو صورت انجام میدن....ناشتا خاکشیر بخور عرق کاسنی و شاطره با هم قاطی کن قبل ناهار قبا شام نصف استکان بخور....سفید آب رو له کن با دو قاشق کاسنی و یه قاشق گلاب مخلوط کن بزار یخچال هفته ای دوبار وقتی میری حمام بمال صورت خیلی آروم ماساژ بده ...نتیجه اش رو میبینی البته باید ادامه بدی

منم نوجوان بودم صورتم افتضاح بود ، ماسک خیار خیلی تاثیر داشت ، به جوش هات دست نزن و صورتتو هر شب با صابون بشور ، تخمه گل آفتابگردون و کدو ، شیرینی خامه ای هم نخور 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
برای جوش صورت حجامت خوبه ک رو صورت انجام میدن....ناشتا خاکشیر بخور عرق کاسنی و شاطره با هم قاطی کن ق ...

اره همه این کارا رو میکنم فقط یه مدته عرق کاسنی و خاکشیرو حذف کردم ترسیدم ضرر داشته باشه

ولی عرق کاسنی خیلی عالی بود

من برای صورتم ک جوش زیر پوستی داره میخوام محصولات نوتریکا بگیرم خیلی خیلی تعریفشو شنیدم

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
اگه مثل ادم بودی که الان کارایی که انجام میدی میگفتی😒

جوش نداشم تاالان باورت میشه🥴

ولی میدونم پوستی ک جوش میزنه چنتا دلیل داره..

تغذیه..

محصولات مراقبتی ارایشی بهداشتی

اب و هوا.

تمیزی

ژنتیک 

بلوغ و سن و سال

و‌پریودی

و میدونم اگ مثل ادم دست نزنیم بدتر نمیشن😁😁

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت

دوست عزیزم برای درمان جوش باید از درون بدنتون رو خوب کنید 

اگر جوش هایی که میزنی روی گونه هات رو بیشتره ، باید خنکی بخوری چون حرارت کبدت بالاست 

حتما خاکشیر بخور یا عرق کاسنی و شاتره . 

تا از درون درمان نشی فایده نداره عزیزم