2777
2789

خودم خرید نداشتم ولی ی فروشگاه کوروشم هست تو کرج نزدیک چمران ی سرچ بزن فرشاشونو ببین 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
خودم خرید نداشتم ولی ی فروشگاه کوروشم هست تو کرج نزدیک چمران ی سرچ بزن فرشاشونو ببین 

ممنونم عزیزم 

منم خرید نداشتم از اینجاکه گفتم ولی سایتشون رو دیدم فرشاش خیلی تنوع داشت گفتم ببینم چجوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام آهو جون مبارک باشه عروسیت 

قالیکده البرز کنار خونه ی ماست خیلی خوبه و بزرگه منم فرش های خونم رو از اونجا خریدم 

خیلی هم خوش برخوردن. سایتشون تازه راه افتاده تا جایی که خبر دارم 

سلام آهو جون مبارک باشه عروسیت  قالیکده البرز کنار خونه ی ماست خیلی خوبه و بزرگه منم فرش های خ ...

ممنونم فاطمه جون 

عه کنار خونه شماس جدی؟؟ تو باغستان؟؟ 

اگه خوبه بیام یه سر چون خونه ما هم نزدیکه ما شاهین ویلاییم 

منم تعریفشونوازعمه ام شنیدم چون عمه ام دنبال فرش بود هم وزرا رفته بود هم شهرفرش میگفت اینجاهمون طرح وداشت ولی زیرقیمت..الکی وزرا وشهرفرش گرونن.بنظرمن اگه میخوای فرش بگیری از هرجامیگیری ازوزرا وشهرفرش نگیر پول خون باباشونو میگیرن

منم تعریفشونوازعمه ام شنیدم چون عمه ام دنبال فرش بود هم وزرا رفته بود هم شهرفرش میگفت اینجاهمون طرح ...

شهر فرش  اینارو منم شنیدم که همش الکیه و دروغه نمیدونم بازم والا 

ممنونم فاطمه جون  عه کنار خونه شماس جدی؟؟ تو باغستان؟؟  اگه خوبه بیام یه سر چون خونه ما ...

اره عزیزم همین کناره خونه ماست

دیشب دیدم بار جدیدفرش می آوردن بیا ببین فرش هاشون رو عزیزم