2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شکایت کردی قبلا؟ 

چندروزپیش یکی همینجامعرفی کرد گفت خوبه البته خودش کار نکرده گفت اگه بدبود میبستنش  چندجادیگم معرفی کرد یعنی اونام بده؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

اگه مبلغ زیاده برین شکایت کنین تعداد شکایتا زیاد باشه پیگیری میکنن

دوستم بلیط کنسرت خریده بود رفته بود اونجا دیده بود کلی ادم اومده ک ازشون کلاهبرداری شده همگی شکایت کردن طرفو گرفتن

چندروزپیش یکی همینجامعرفی کرد گفت خوبه البته خودش کار نکرده گفت اگه بدبود میبستنش  چندجادیگم مع ...

نه چون مبلغ زیادی نمیگیره همه میگن ارزش نداره برن شکایت کنن. 

یارو به محض واریز بلاک میکنه

مبینام... 25 سال. 
چندروزپیش یکی همینجامعرفی کرد گفت خوبه البته خودش کار نکرده گفت اگه بدبود میبستنش  چندجادیگم مع ...

امکان نداره هرکی بوده آیدیشو بدید به من مدرک بزاره کار براش آورده شده از این کانال. 

فکر میکنم ادمین مرد باشه 

شماره کارت هم کرایه ای متعلق به خودش نیس. 

خدالعنتش کنه الهی

مبینام... 25 سال. 
بله این کانال هر کار و هرجا کلاه برداریه لطفا همه برید گزارش کانالشون رو بدید دیکه از مردم کلاه بردا ...

برید از صاحب کارت شکایت کنید چون کیفری زود پیگیری میشه هزینش 10 هزارتومان میشه. فقط برید تا طرف حداقل نتونه به کار کثیفش ادامه بده

مبینام... 25 سال.