2777
2789
عنوان

کسایی که نماز قضا زیاد دارن...

572 بازدید | 13 پست

من خودم خیلی نمازقضا دارم برنامه ریزی کردم از ماه رمضان هر روز یه ماه نماز مغرب میخوندم تیک میزدم.اون موقع وقت ازاد تر بود الان هر روز مثلا ۱۰ نماز میخونم یه سال نماز مغرب تمام شد از فردا نماز عشا شروع میکنم...بیاید باهم بخونیم هر روز حرف بزنیم ایده بدیم تا انرژی مون نیوفته....انگیزه داشته باشیم تا اخر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی راهکار  بهترسراغ داره؟

منم یه دفتر یادداشت برداشتم برای یک سال خط کشی کردم نماز صبح و ظهر و عصر و مغرب و اشا

بعد برای هر نماز قضا جلوش تیک میزنم 

من خیلی نماز قضا دارم 

خدا کمکم کنه همشو بخونم 

برای روزه های قضا هم جدول کشیدم 

یه دفتر چه مخصوص نماز و روزه ی قضا 

منم یه دفتر یادداشت برداشتم برای یک سال خط کشی کردم نماز صبح و ظهر و عصر و مغرب و اشا بعد برای هر ن ...

من همراه نماز صبح قضای صبح میخونم 

همراه نماز ظهر قضای نماز ظهر و مغرب با نماز مغرب و ....

منم یه دفتر یادداشت برداشتم برای یک سال خط کشی کردم نماز صبح و ظهر و عصر و مغرب و اشا بعد برای هر ن ...

چه عالی... اصلا تا از نماز قضا ها سبک نشیم عبادت و مستحبات دیگه بهمون نمبچسبه همش عذاب وجدان..

خیلی بارش رو دوشم سنگینی میکنه ولی الان یه مدت ارامشم بیشتر شده چون دارم حسابم و سبک میکنم&nbs ...

عزیزم قبول باشه هرچه یاد خدا کنی خداهم همینطور.منم میخوام همینکاربکنم  

اول خدا💚🌻