خانما امشب باید ی مراسمی برم میخوام موهام صاف باشه که دم اسبی میبندم قشنگ بشه من موهام لخت صاف بود ولی خب دکلره کردم موهام یخورده حالت وز شده الان میخوام برم حموم بعد چیکار کنم که صاف قشنگ بشه اتو مو بکشم خوبه بنظرتون ی. بزنم به موهام بیشتر صاف بشه با اتو مو؟؟؟؟
سشوار بکشی هم خوبه صاف میشه اتو هم خوبه فقط وقت گیره یکم
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
روغن مو مثل بادام یا ارگان و.............. سرم دوفاز هم مو رو در برابر حرارت بالای اتو محافظت میکنه و وز مو رو کم میکنه . داروخانه ها و لوازم ارایشی ها دارن .
بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
سلام خوبین ببخشین اون تاپیکی که درباره دوقلو زده بودین،یه خانومی بهتون گفت یک قرصی هست که دوقلو میکنه بچه هارو،گفت درخواست دوستی بدین بهتون اسم رو بدم.میشه لطفا اسمشو به منم بگین؟منم دوقلو میخوام
به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........
سلام خوبین ببخشین اون تاپیکی که درباره دوقلو زده بودین،یه خانومی بهتون گفت یک قرصی هست که دوقلو میک ...
سلام عزیزم من درخواست دادم ولی اسمی بهم ندادن ولی اگه مشکلی هم خودتون هم شوهرت نداشته باشین قرص لتروزل بخورین احتمال ۵۰ درصد شایدم بیشتر که دوقلو میشه چون بکی از اقوام ما چند ماه تو اقدام بود نشد رفت دکتر گفت ضعیفی بهش داد خورد الانم خداروشکر دوقلو ی دختر ی دونه پسر داره و بجز این قرص چیزای دیگه هم فکر کنم داده بود که من نمیدونم اگه میتونی برو دکتر اگ هم ن کع این قرص بگیر خیلی خوبه من خودم خوردم ولی خب متاسفانه شوهرم مشکل داشت باردار نشدم الان دکتر گفته فقط با ای وی اف باردار میشین امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم