2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 

ببخشید یه سوالی داشتم 

من بخاطر کنکور ارشدم دارم قرص ال دی میخورم که پریود نشم اون تاریخ چون پریودی خیلی وحشتناکی دارم باید حتما برم بیمارستان 

حالا با این اوضاع دیشبم یادم رفت قرصمو بخورم 

الان باید چیکار کنم ؟ 😭

برو بخور دیگه الان چیکار کنم نداره

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دوتابخور

عزیزم مرسی که جواب دادین 🥺 فقط یه سوال 

میخواستم اینکارو بکنم ولی دوستم گفت اگه دو تا بخوری پریود میشی امروز !.. 

درست نیست پس حرفشون و میتونم دوتا بخورم؟ 

ببخشید بازم 🥺

عزیزم مرسی که جواب دادین 🥺 فقط یه سوال  میخواستم اینکارو بکنم ولی دوستم گفت اگه دو تا بخوری پ ...

نه ربطی نداره من همیشه یادم میره روزبعدش دوتامیخورم.خواش عزیزم

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
همینکارو کردم عزیزم 💛💜  مرسی بابت توجهتون🤍 خیلی ممنونم که جواب دادین.💗🌸🌱

خواهش میکنم عزیزم،، در ضمن اگه ی شب قرص را فراموش کنید ایرادی نداره بعد سه یا چهار روز از تموم شدن قرص پریود میشید نگران نباشید،، 🌸

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
قرص ال دی ادمو چاق‌نمیکنه؟😐

نمیدونم عزیزم من اولین باره دارم استفاده میکنم، 

بدون در نظر گرفتن تغییراتی که ایجاد میکنه، در هر صورت انشالله دیگه هیچوقت مجبور نشم بخورم این قرصو 😃 چون با این آلزایمری که من دارم جنگ اعصابه واسم اصلا :)) هی یادم میره هی میترسم برگام میریزه 😑..  

خواهش میکنم عزیزم،، در ضمن اگه ی شب قرص را فراموش کنید ایرادی نداره بعد سه یا چهار روز از تموم شدن ق ...

بازم خیلی ممنونم، 😍 اطلاعاتتون خیلی مفید بود برام متشکرم عزیزم.💗🤍