2777
2789
عنوان

خرید عروس

185 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کلا میشه بگین عروس و دوماد چه خریددایی دارن

برای بله برون و عقد و عروسی(بجز جهیزیه) چه چیزایی باید خرید و کدوما با دوماده کدوما باعروس 

روزی که خرید عروسی میریم چیا باید بخریم

هرچی ک لازمه

ارایشی بهداشتی هرکدومتون برای اون یکی باید بخرید 

کیف و کفش 

کت و شلوار

لباس خونگی😶

ساعت ست 

چمدون ست 

دیگه بستگی داره کدوم نیازتونه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بستگی به رسم رسوم هرمنطقه داره و اینکه دو طرف چقد به این رسما پایبند باشن . مهم تفاهم سر این مساله است که باعث کدورت نشه . پیشنهاد میکنم چیزایی که احتیاج داری بخری فقط 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به فرهنگ داره ما برای عروس حلقه النگو سرویس چادر مجلسی عروس مشکی مانتو شلوار لباس مجلسی کیف کفش روسری لباس راحتی خونه سرویس حوله وسایل بهداشتی آرایشی چمدان قرآن حالا بعضیا آیینه وشمعدان برای داماد هم یا الان یا موقع عروسی ابنا رو می‌خریم کتو شلوار کفش پیراهن لباس زیر ادکلن که البته ادکلن برای عروس هم می‌خریم ماشین موزر وسایل بهداشتی سرویس حوله کمربند اینا می‌خریم که البته معمولا برای عقد فقط حلقه رو می‌خریم برای داماد بقیه چیا رو برای عروسی می‌خریم 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

ما برای داماد واسه عقد حلقه میخریم البته فقط خانواده ما ،عمو هام نمیخرن واسه دامادشون

با یه پیراهن که گاهی میخریم گاهی نه

برای عروسی  کت و شلوار واسه ۳ تا داماد اولیمون خریدیم دیدیم خیلییییی پررو شدن دیگ واسه چهارمیه نخریدیم

خودمم واسه نامزدم نمیخرم 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ماهم تورکیم اما فقط عروسی و لباساش ب پایه داماده عقد تمام و کمال ب پایه عروسه

برا ما لباس عقد واسه عروس ، پذیرایی و بقیه هزینه ها با داماده. فقط خونه یا تالار با عروسه‌. حتی آرایشگاه هم با داماده. 

یه خانم مستقل و قوی