2777
2789
عنوان

ازخداگله دارم چراجوابمونمیده

123 بازدید | 13 پست

واقعاخسته شدم دیگه نمی تونم جاریموتحمل کنم،سه ساله عروسی کردم خون ماروکرده توو شیشه،شوهرم مریض شدگفت خدای من بوده،بامن مشکل نداره ها باهممون مشکل داره،دیوانس،خیلی حسوده حتی شامم بمونم خونه مادرشوهرم میگه چرادونوع شام میپزی درصورتیکه خودشوزودتردعوت میکنن نکنه گله کنه،جوابشودادم چون خسته شدم چندبارم تایپیک زدم بعدزایمانم برگشت مریض شدم خوشحال بودازدست اون هیچ کدوم ازاعضای خانواده شوهرم آرامش ندارن،مجبورشدم اومدم توویه ساختمونیم،خونه خریدیم پولمون نرسیدیددادیم رهن،فعلامجبورم بمونم اینجااین سری خیلی فحشای ناموسی وبدی بهم‌گفت،بعدگفت دهنتوپاره میکنم،خلاصه من موندم چون تووزندگیم فحش بدندادم،چراباوجوداین همه ظلم به من،به شوهرم به بچم،به مادرشوهرم به پدرشوهرم به خواهرشوهرم به همه،خداحوابشونمیده ازخداناراحتم وقتی شوهرمن مریضه میگه خدای من بوده مریض شده مگه ماچیکارش کردیم

خدا کاری به تو و جاریت نداره.خودتون حلش کنید

مشکل منوجاریم نیستیم،مشکل ظلمیه که نه به من بلکه به همه میکنه،پشت همه بدمیگه تهمت دروغ میزنه وقتی مریضی میخنده میگه خدای من بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپار دست خدا و دیگه کاری نداشته باش..خدا خودش ب موقعش جوابشو میده...

امیدوارم بهم گفت معذرت میخوام جنده،من موندم خانوادم اومدن گفتن به چه حقی همچین حرفی زدی مادرشوهرم گقت این به همه اینومیگه

غمت نباشه اونو خدا زده که شمارو ناراحت میکنه آدمی که آرامش نداشته باشه میفته به جون بقیه مثل جاریت

منم خیلی حرفا و طعنه ها به خاطر شرایط دخترم شنیدم اما کاری جز سکوت نمیتونم بکنم 

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

غمت نباشه اونو خدا زده که شمارو ناراحت میکنه آدمی که آرامش نداشته باشه میفته به جون بقیه مثل جاریت ...

امروزگریه کردم بهم گفت جنده،من موندم نتونستم جواب بدم تووزندگیم این کلمرونشنیدم

خدا لعنتش کنه که اینجوری اشکتو دراورده ...

فقط صبر کن تا پولتون جور بشه و از اونجا برین بعدش هم قطع رابطه کن باهاش که این آدم سمّ برا زندگیت

سکوت خوبه اما دیدی زیادی داره 💩میخوره جوابشو بده و بگو ازت شکایت میکنم 

حالا اون بگه خدای نکرده مگه شما هستی!!!

با ادم های بد دهن کمتر رفت و امد داشته باش، بسپرش بخدا 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده ش نه

مطمعن باش نه تنها جاریت هر کی تو زندگیت بیخود و بی جهت اشکتو دربیاره و بهت توهین کنه دیر یا زود چوبشو میخوره 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
خدا لعنتش کنه که اینجوری اشکتو دراورده ... فقط صبر کن تا پولتون جور بشه و از اونجا برین بعدش هم قطع ...

خانوادم اومدن،گفتن به چه حقی همچین حرف زشتی زده،گفتن غلط کرده خلاصه اومدن جوابشودادن،به مادرشوهرمم حرف زده،خلاصه آبرونداره هفته پیش سریه موضوع دیگه بامادرشوهرم دعواش شدبه خواهرشوهرم حرفای زشتی زد،ظلم تاکجا میگه خدای من جوابتومیده،گفتم خوشبحالت ماکه نماز میخونیم روزه میگیریم خداجوابمونونمیده توکه نمیدونی خداچیه جواب ترومیده

خانوادم اومدن،گفتن به چه حقی همچین حرف زشتی زده،گفتن غلط کرده خلاصه اومدن جوابشودادن،به مادرشوهرمم ح ...

ما هم لنگه جاریتو داریم هر اتفاق بدی برا کسی میفته میگه آه من بوده😒

چون همتونو رنجونده و اذیتتون کرده با هم دیگه تیم بشین ادبش کنین😄شوهر هیچ چی نمیگه؟