2777
2789

یعنی گرفتم منم؟ وای بچه هام من کسی ندارم اینجا بگیرم، کی مواظب بچه هام باشه😭😭😭

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
آره صددرصد گرفتی.ببین اگه میتونی شیره ی تریاک بگیرید یک مقدار بکشید هرشب آبه روآتیش منو همسرمم کرونا ...

من از کحا اینا ک گفتی گیر بیارم اخه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما باید اول سریع با دکتر صحبت کنی و دارو رو شروع کنی.بچه کوچیک داری اینترنتی هم می تونی ویزیت بشی, نسخه میدن, ولی سریع داروها رو شروع کن

حتما ماسک بزن پیش بجه ها, مرتب آب نمک قرقره کن 

من از کحا اینا ک گفتی گیر بیارم اخه

نمیدونم بخدا مایه ساقی تو محله مادرشوهرم بود گرفتیم اوتم باچه خجالتی😂آدم معتاد تو آشنا ها ندارین؟بگین واسه دارو میخوایم آبه رو آتیش یعنی.حس بویایی چشایی من کااااامل قطع شد شماچی؟

نمیدونم بخدا مایه ساقی تو محله مادرشوهرم بود گرفتیم اوتم باچه خجالتی😂آدم معتاد تو آشنا ها ندارین؟بگ ...

نه عزیزم فقط گلوم سنگینه 

شما باید اول سریع با دکتر صحبت کنی و دارو رو شروع کنی.بچه کوچیک داری اینترنتی هم می تونی ویزیت بشی, ...

وای ت رو خدا نگو من اوه بگیرم بد بخت میشم بجه هام کوچیکن، شوهرمم افتاده ی طرف خونه 😭😭😭

وای ت رو خدا نگو من اوه بگیرم بد بخت میشم بجه هام کوچیکن، شوهرمم افتاده ی طرف خونه 😭😭😭

سلام عزیزم به خودت استرس نده.منم یک هفته است همسرم رو توی اتاق قرنطینه کردم تستش مثبت شد

۳تا بچه هم دارم اما استرس ندارم،یکم سخته اذیت میشیم اما ماسک بزن از بچه ها دور باش همه جا رو ضدعفونی کن من تا الان ک مشکلی واسمون پیش نیومده خدارو شکر

دقیقا چون درکت می کنم سریع شروع کن با مشورت دکتر داروها رو تا نیافتی خدای نکرده,با فکر و خیال چیزی درست نمیشه

تا فردا صبر کن ببین علایمت رو و با دکتر صحبت کن

من دقیقا شرایط شما رو گذروندم, در بدترین حالت, بدون هیچ کمکی,

خیلی سخته درکت می کنم, ولی چاره ای جز قوی بودن نداری.

بچه هات چند سالشونه,  اگر می تونن آب نمک قرقره کنن اگر نه اسپری کلرید سدیم بزن براشون.اب نمک مجاری تنفسیشون رو شستشو میده.