2777
2789
عنوان

شرمنده اعصابتون که خورد میشه با خوندن این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم میگفتم دورشو خط بکش بعد به همراه شوهرم به دوستش گوشزد میکردیم اگر چاره سازنبود به زنش میگفت ...

بخواد و نخواد پیش هم هستن کار از این چیزا به دره اصلا موجود عجیبه این مرد حیف اسم سید که اول اسمش میاد

خوب زندگی زنه به فنا نره در حد تلنگر که مواظب باشه

عزیز شما خودتو خراب نکن، بالاخره اگر بری بگی شاید دردسر درست بشه، زندگی خودشونه درسته تو هم نیتت خیره ولی به نظرم دخالت نکن

به جاش یه کاری بکن اون مرده ارتباطش با شوهرت قطع بشه 

💜بهترین ورژن خودت باش😉💜
بخواد و نخواد پیش هم هستن کار از این چیزا به دره اصلا موجود عجیبه این مرد حیف اسم سید که اول اسمش می ...

همکارن?من یه بار یه همکارمعتاد داشت گفتم ازش فاصله بگیری .. مجبور بود فاصله بگیره.شمارشم روهم مسدود کردم.ازتو گوشی شوهرم.

عزیز شما خودتو خراب نکن، بالاخره اگر بری بگی شاید دردسر درست بشه، زندگی خودشونه درسته تو هم نیتت خیر ...

راهی نداره وگرنه خودم خیلی میخوام اینکارو بکنم