2777
2789
هیم توجیهی برا خیانت نیست اگه مشکلی با تو داشته باید برا رابطه وقت و زمان می ذاشت 

من ۳ سال ازدواج کردم قشنگ خرد شدم صدای شکستن م شنیدم ولی دلم برا زندگیم میسوزه ۱ جای مغزم میخواد همه چیو باور نکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعد طلاق سخته؟ احساس دلتنگی یا پشیمانی نمیکنی

عزیزم سعی کن زندگیتو درست کنی متاسفانه اکثر مردها همینطور شدن بعضی خانما تو نخ شوهرشون میرن و مو را از ماست میکشن بیرون و خودشون اذیت میشن بعضی خانما هم براشون مهم نیست و زندگیشون میکنن و اذیت نمیشن در عوضش بیشتر برای خودشون وقت میذارن،شماهم فکر نکن طلاق بگیری با یکی دیگه ازدواج کنی اون خیانت نکنه،اگه رفتارش با شما خوبه شماهم سعی کن جوری به خودت برسی که نره سمت کسی دیگه

عزیزم سعی کن زندگیتو درست کنی متاسفانه اکثر مردها همینطور شدن بعضی خانما تو نخ شوهرشون میرن و مو را ...

این دیگه هر کاری کرد من بخشیدم برگشتم میرفت شب نمیومد خونه هی دروغ پشت دروغ آخرم دوباره یکی و تو ماشینش دیدم تو ۲ ماه از برگشتنم

این دیگه هر کاری کرد من بخشیدم برگشتم میرفت شب نمیومد خونه هی دروغ پشت دروغ آخرم دوباره یکی و تو ماش ...

همه مردها همینن،هیچکدومشون آدم نیستن ته تهش،فقط بستگی به دید زن داره بعضیا بدی هاشون نمیبنن و در ارامشن فقط همین،

همه مردها همینن،هیچکدومشون آدم نیستن ته تهش،فقط بستگی به دید زن داره بعضیا بدی هاشون نمیبنن و در ارا ...

میدونم ولی من گفتم وقتی برگردم یکم آدم میشه البته اینم در نظر بگیر من ۳ سال ازدواج کردم این ۱ سال و نیم دوست دختر داشت ویلا اینور و اینور هر جا هم باهاش رفته بود حتی من آدرس کافه ای که زده بود ازش خواستم بهم اشتباه آدرس داد