2777
2789
عنوان

میخوام واکسن کرونا بزنم ولی میگن عوارض داره اونم نازایی🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 34 پست
یکی میگفت بزنید همتون ۲ سال دیگه میمیرید . فرزندان سالمی هم ندارید . چی بگم🙄

اینم یه حرف الکی دیگه😂

کرونا تو ایران با این طرز فکر مردم هیچوقت خوب نمیشه

دست خودتونه دیگه

تا اخر عمر با همین ماسک و الکل برید اینور اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میگه یک مشت ادم توهمی و خیال پرداز که بقیه رو تشویق میکنن واکسن نزنن که داریم میبینیم باز سرخک داره فراگیر میشه همه جای دنیا داره امارشون کم میشه ما داریم بدتر میشیم بالای صد سال هست که با این متد دارن واکسن میزنن 

چرا عقیم نشدن ملت پس

احتمال داره ،من اگرم بیان خواهشم کنن واکسن کرونا نمیزنم ،هزاران نفر دیابتی پیر و مریض میشناسم کرونا ...

منم خیلیا رو میشناسم فوت کردن درحالی که خانوادشون مثل شما فکر میکردن

این فکرا چیه واقعا

شما اصلا بگیری خوب بشی

به بقیه میدی خب!زندگی بقیه هم مختل میکنی

حکومت همه مشکل ما نیست که 

مشکل ما خود مردم مملکت هستن

این چرت و پرتها چیه بابا

منم فردا نوبت دوز اول واکسن رو دارم

با کمال میل میرم خیلی هم خوشحالم بالاخره دارم از شر کرونا خلاص میشم

تو هم آمریکا و انگلیس و اسرائیل رو ببین!!

کرونا اونجا داره تموم میشه چون به علم اعتماد کردند

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
شما حرف اساتید و دکترا و متخصصان رو قبول کنی و با اونها مشورت کنی بهتر نیست تا تو نی نی سایت؟!

خوب اونا هم میگن نمیدونیمو چیز قطعی نمیگن فقط میگن تا الان خبو جواب داده دیگه  

به نظرت حکومتی که میاد وسایل پیشگیری رو جمع میکنه وانقدر تاکید داره همه بچه دار بشن وجمعیت داره پیر میشه و...میاد کل جمعیتشو نازا کنه؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

مردم کشورهای پیشرفته دارن به زندگی عادی برمیگردن ماها داریم تبدیل میشیم به ی مشت انسان عصبی و خسته و پر استرس 

همین بسته بودن مدارس رو فکر کنید چقدر از لحاظ اجتماعی تاثیر منفی روی بچه ها داشته 

اینم یه حرف الکی دیگه😂 کرونا تو ایران با این طرز فکر مردم هیچوقت خوب نمیشه دست خودتونه دیگه تا ا ...

من همچین حرفی رو نزدم گفتم . بقیه عرض کردن 

برای خلاصی از یه دونه ماسك و الکل صدمه بیشتری می بینیم در عوض واکسن .

عوارضش هم بعدا مشاهده می کنید 

ایران اصلا واکسنی به مردم تحویل نداده از روسیه اورده😉

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
مردم کشورهای پیشرفته دارن به زندگی عادی برمیگردن ماها داریم تبدیل میشیم به ی نشت انسان عصبی و خسته و ...

دقیقا

مشکل ما مردم مملکت هستن

چون جامعه و مملکت نابوده ما هم باید همونجور باشیم؟

به نی نی سایت اعتماد میکنن که حتی عکسی که از خودشون هم میفرستن الکیه اما به علم اعتمادی ندارن

منم خیلیا رو میشناسم فوت کردن درحالی که خانوادشون مثل شما فکر میکردن این فکرا چیه واقعا شما اصلا ب ...

این مریضی کمی از سرماخوردگی شدیدتره و مگه کسایی که خیلی خیلی ضعیف باشن بمیرن وگرنه بدن میتونه مقاومت کنه،باور کن چندین نفر خیلی پیر و با بیماری‌های مختلف میشناسم کرونا گرفته تو خونه خوب شده حتی کسی که نصف ریه ش و از دست داده ولی بعضیا باوجود سلامت کامل و کم سن بودن تو بیمارستان فوت کردن