2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا صبورن چرا من نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست

سلام‌عزیزجان‌ منم‌اولاعین توبودم باهرحرفی زودجوش‌میاوردم عصبانی میشدم کسی‌چیزی میگف توهمون لحظه جوابشومیدادم ولی الان نه برام مهم نیست بقیه چی میگن چون تازه‌فهمیدم دنیاخیلی زودترازاون چیزی که توفکرمیکنی تموم میشه

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی‌بگم شایدقبول کنی‌ شایدم نه

من دوسال پیش نمازام پسو‌پیش داشت یابه قول داداشم به توان ده میخوندم‌ ازدوسال پیش که یه تحولی توزندگیم به جوداومد ومن نمازام سروقت شد یامثلابعدهرنمازیه دعایازیارت میخونم‌ارومترشدم،صبورترشدم این حرفموخودم‌نمیگما کلا فامیلامون میگن خیلیییی تغییرکردم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
یه چی‌بگم شایدقبول کنی‌ شایدم نه من دوسال پیش نمازام پسو‌پیش داشت یابه قول داداشم به توان ده میخوند ...

راستشو بخواید من کلا مذهبی نیستم زیاد....فکر کنم چندساله نماز نخوندم 😥

من ازمذهبی فقط چادرشوداشتم اون چون خودم خیلی دوس دارم‌چادرو‌ازبقیه ش مثل نماز به قول داداشم به‌توان ده میخوندم متاسفانه 

سعی کن اشتی کنی باهاش یه ارامشی‌به دلت میندازه که باورت نمیشه

برادل خودتم که شده یه مدت بخون،اصلا فکرکن یه مدت میخوای یه چالش برگزارکنی اگه این حرفارومیزنم چون خودم اینجوری نبودم وبه این نتیجه رسیدم‌ حرفام از روتجربه هامه نه فقط مذهبو‌دینم

خوشبحالت بخدا . من بعضی وقتا چیزی رو اینقد تحمل میکنم آخرش میگم عجب پوست کلفتی هستم 🥴تایپیک قبلیمو بخونی میبینی چه زندگی داشتم بازم میگم نکنه من واسه زندگی کم گذاشتم ☹️

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده