2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم اره شاید بخاطر اینه ک همیشه هستم

اره عزیزم همینه

بچه از پوشک عوض کردن ، لباس عوض کردن گاهی کلافه میشه مادرم میگه فکر میکنن اذیتشون میکنیم ولی باباشون فقط برای بدوبدو و بازی و خوراکی میشناسن

از درد دل نمیترسم ولی از اسکرین شات بعدش چرا !!!!

[QUOTE=193055437]اره میخوابم😂😂😂[/QUOTEحوری بود دخترم ک ننش و خواهراش میگفتن همش تو نگه میداری ک الانم همینه مهم نباشه کیف کن دختر 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
پسر منم ۸_۹ ماهه بود زیاد سمت من نمیومد و ذوقی برای من نداشت منم گاهی اوقات واقعا ناراحت میشدم اما ا ...

خدا کنه پسر منم همین شه اخه من ازون مادراییم ک دوست دارم وابستم باشه واقعا ذوق میکنم

منم باهات همدردم دختر من باباش کتکش میزنه باز سمت باباشه.ولی وقتی کتک میخوره میگه مامان نجاتم بده.ولی کلا با باباش بیدار میشه سراغ باباش میگیره حرفای ب. از باباش یاد میگیره یاذش داده ب من فحش بده وقتی چرت و پرت میگه ازش متنفر میشم میگم چرا باید اینقد ب باباش وابسته باش