2777
2789
عنوان

بچه ها کدومتون معده درد دارید؟

184 بازدید | 47 پست

مادرم کمی معدش میسوزه  بعد میزنه ب قفسه سینه و زیر فکش بردمش دکتر گفت اسید معده ولی اندوسکوپی هم بده ازمایش میکروب معده هم داد الان  ولی مادرم ترسید اندوسکوپی نمیده کیا این طور بودن تشخیص چی بود

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
سوختگی مری داره احتمالا  هیچی نباید عصبی بشه استرس نباید داشته باشه  احتمالا یه قرص امپر ...

همین قرص را خارجیشو نوشت براش کلی قرص نوشته اره قرص های برای استرس هم نوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحلش همینه که دکتر گفته  معمولا بهشون پنتوپرازول میدن خوب میشه اگه وزنش بالاست بگو کم کنه&n ...

مادرم قدشون حدود ۱۶۵ و وزنشون ۵۶ الی ۵۷

وزن یعنی تاثیر داره؟

اره وزن بالا باشه  بدتر میشن اینطور بیمارا 

جالبه که معده انقدر نامرده که هم به ریه فشار وارد میکنه هم به قلب 

یهو میبینی ادم به هزار تا بیماری شک میکنه و اخرش معلوم میشه معدش بوده 

من یه تاپیک دارم در مورد تجربه خودم از معده درد میتونید بخونید ولی آندوسکوپی رو باید انجام بدن حتما& ...

مرسی گرم چشم

باید پرهیز کنه تاخوب بشه  بیشتر باید ارامش روحی داشته باشه  ان شالله که زودتر خوببشن&nbs ...

ما همش استرس سرطان معده میگیریم براشون میترسیم نمیره اندوسکوپی میترسه