2777
2789
عنوان

جواب دخترمو چی بدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 61 پست
چه خوب گفتین ولی دختر من قانع نمیشه،یبار اندام یه پسر یچه رو دید که سرپایی جیش میکزد تا چند ماه هر د ...

من جواب این سوالاتشو خیلی ریلکس بدون اینکه چشامو گرد کنم یا حالت صورتمو عوض کنم و عصبی بشم، میدم

بخاطر همینم هیچوقت حساس نمیشه مثل سوالای عادی دیگه میپرسه و منم.تا جاییکه بتونم سربسته جواب میدم 

منم همین نظرو دارم با سرخوردگی مواجهه میشه همه ما افکار خنده دار بچگانه داشتیم این چیز بد و عیبی نیس ...

بهش میگم هروقت اندازه من شدی عروس شدی خدابهت یه کوچولو میده برگشته میگخ من داماد دارم بابام دامادمه دیکه

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون الان باز گفت گفتم هروقت مثل من بزرگ شدی عروس شدی اندازه من شدی ،الان فقط شکمت درد می‌کنه میگه ...

باور کنم منم بچه بودم به مامانم میگفتم من فقط با بابام ازدواج میکنم بزرگتر ک شدم خوب دیگه مسلما فهمیدم چ خبره

من جواب این سوالاتشو خیلی ریلکس بدون اینکه چشامو گرد کنم یا حالت صورتمو عوض کنم و عصبی بشم، می ...

نه منم اصلا عصبی نشدم اصلا چون اقتضای سنشه کنکجاوی ولی بعضی وقتا یه چیزای میگه من شاخ درمیارم

🥰🥰
بهش میگم هروقت اندازه من شدی عروس شدی خدابهت یه کوچولو میده برگشته میگخ من داماد دارم بابام دامادمه ...

😂😂😂چه بامزاس بگو که بابای ادم که نمیتونه داماد بشه مثله من بگو باباها داماد مامانان فقط 

باور کنم منم بچه بودم به مامانم میگفتم من فقط با بابام ازدواج میکنم بزرگتر ک شدم خوب دیگه مسلما فهمی ...

منم فک میکردم بابامو مامام به دنیا آورده 😀😀میدونم اقتضای سنشه این سوال ها و کنجکاوی ها یه چیزایی میگه ادم شاخ درمیاره

🥰🥰
نه منم اصلا عصبی نشدم اصلا چون اقتضای سنشه کنکجاوی ولی بعضی وقتا یه چیزای میگه من شاخ درمیارم

الانم اگه زیاد بگی حساس میشه

فقط بگو هیچ بچه ای نه عروس میشه نه مامان! تو دور و برمون مگه دیدی تا حالا؟ تو الان خودت بچه ای این حرفارو بزنی بقیه مسخره ت میکنن فکر میکنن باهوش نیستی که اینجوری میگی

همه دلدرد میگیرن حتی بابا هم بعضی وقتا دلش درد میگیره ربطی به حاملگی نداره هروقت بزرگ شدی دانشگاه رفتی اونموقع عروس میشی و میری خونه خودت و خدا بهت بچه میده.

دیگم کشش نده وبذار از سرش بیفته

[QUOTE=] ببینش الان مثلا ازم اخم کرده ،اره گفتم بهش بابات نمیشه بهم میگه آهان پس عاشق میشم بعد [/QUOTE]

وای الهی چه نازه چه بامزس خداحفظش کنه  😍😍😍از نگاهاش شیطنت میباره پیداست دختر کنجکاویه فقط اون جمله اخرش 😁😁😁😁😁

وای الهی چه نازه چه بامزش  😍😍😍از نگاهاش شیطنت میباره پیداست دختر کنجکاویه فقط اون جمله اخرش ...

مرسی گلم،وای اره هم شیطونه همم کنجکاو عاشق فیلمای عاشقانس مثلا فیلم میبینیم باهم اگه یه دختر و پسر باشه تو فیلم میگخ شماهم عاشق بشین دا زود عروسی کنین

🥰🥰
مرسی گلم،وای اره هم شیطونه همم کنجکاو عاشق فیلمای عاشقانس مثلا فیلم میبینیم باهم اگه یه دختر و پسر ب ...

چه رمانتیک 😂😂😂 خوب بچه اس و کنجکاو این سن یکم حساسیت داره نمیتونی دعواش کنی ن سرکوبش کنی ن براش تعریف کنی مراقبت زیاد میخاد بچه های کنجکاو فکراشون متفاوت تر ودیدشون بازتره باید همه جوانبا رعایت کنی براش