2777
2789
عنوان

جواب دخترمو چی بدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 61 پست

بگو باید بزرگ بشی تا شکمت هم بزرگ بشه نی نی توش جابشه  و باید حتما  عروسی کنی که بچت  بابا داسته باشه مثل خودت ک بابا داری  و بقیه بچه ها رو مثال بزن ک بابا دارن

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من یبار پرسید من چجوری اومدم پیش شما

گفتم وقتی یه اقا با یه خانوم عروسی میکنن خدا اگه صلاح بدونه بهشون بچه میده توروهم صلاح دونست به ما داد

با این جواب دیگه راحت شدم چون دوستم بچه نداره اونروز خودش به من میگفت خدا فعلا صلاح ندونسته به خاله اینا بچه بده😁

این همه خشونت علیه یه بچه فقط جوره دیگم میشه برخورد کرد تراوشات ذهنه بچه با ما خیلی متفاوته 

خشونت نیست 

اگه یه بچه بره سمت گاز مادرش بهش اخم میکنه تا بفهمه اون چیز بدیه چون ممکنه قرزندش با گفت و گو مشکلش حل نشه 

اون اخم کردن قطعا روحیه بچه رو خراب نمیکنه

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
خشونت نیست  اگه یه بچه بره سمت گاز مادرش بهش اخم میکنه تا بفهمه اون چیز بدیه چون ممکنه قرزندش ...

درسته گاهی کمی جدیت لازمه اما ن در هر موقعیتی بنظرم اگر بیشتر پافشاری کنه اون بچه حساس میشه رو این موضوع  و افکارشا بروز نمیده 

یکم اخم کن بهش که بفهم موضوع جدیه و بگو دیگه هیچوقت این حرف رو نزنیا مثلا پدرت ناراحت میشه و یا این ...

عزیزم این کار رو کنه بچه دیگه دردشو به مادرش نمی گه 

بزرگتر میشه مسایل جنسی رو می خواد از طریق فیلم و دوست یاد بگیره و این خیلی آسیب زاست

ب نظرم زنگ بزن مشاوره بهزیستی اونجا در همه موارد بهت مشاوره رایگان میدن ایم‌مسئله رو عمقی حلش کن رو بلوغش تاثیر میزاره دو روز دیگه ک کلاس اول رفت خدایی نکرده سرچ کرد چطو حامله شوم چکار میخوای بکنی،شمارشو ندارم سرچ کنی میاد

پسر من یبار پرسید من چجوری اومدم پیش شما گفتم وقتی یه اقا با یه خانوم عروسی میکنن خدا اگه صلاح بدون ...

چه خوب گفتین ولی دختر من قانع نمیشه،یبار اندام یه پسر یچه رو دید که سرپایی جیش میکزد تا چند ماه هر دستوشیی که می‌رفت میگق چرا اینطوری نمیتونم من

🥰🥰
عزیزم دستشو بگیر بنشون رو پات بگو مامان جان این حرفو جلو بابای نزنیا زشته بعدش شما هروقت بزرگ شدی خا ...

ممنون الان باز گفت گفتم هروقت مثل من بزرگ شدی عروس شدی اندازه من شدی ،الان فقط شکمت درد می‌کنه میگه ماما من داماد دارم دیگه بابام دامادمه😨

🥰🥰
عزیزم این کار رو کنه بچه دیگه دردشو به مادرش نمی گه  بزرگتر میشه مسایل جنسی رو می خواد از طریق ...

منم همین نظرو دارم با سرخوردگی مواجهه میشه همه ما افکار خنده دار بچگانه داشتیم این چیز بد و عیبی نیست اینکه یه نفر با مهربونی راه رو نشون بده اون مهمه و اون یه نفر مادر بچس