2821
2789
عنوان

متاسفم ولي مجبورم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 24 پست

واي خيلي خندم مياد واسه يه سريا كه الان جواب دادن چيكار مردم داري جاي شما رو تنگ نكرده ادما بايد بفكر هم باشن و راه درست رو بهم نشون بدن نه اينكه بذارن تو جهل و خرافه بمونن 

خدایا برای همه چی شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنوع هست چندين بار تذكر دادن

واقعا بايد اين جهل تموم بشه كاري به يكسري ندارم كه واقعا درك نميكنن ولي واقعا خيلي ناراحت ميشم من الان ميتونم ي تايپك بزنم حس شيشمم و خب هرچي بخواهيد جواب ميدم يه عده روبذارم سركار ولي خداروخوش نميااد بايد اين جهل تموم بشه

خدایا برای همه چی شکرت

کجای کار ایراد داره؟

اگه واقعا بعضیا با حرف ی ادم مث خودشون خوشحال میشن و امیدوار چ اشکالی داره؟

ب کجای دنیا بر میخوره ک واسه ی لحظه خوشحال بشن؟

خودشون خوب میدونن ک حسس ششم واقعی نیس ولی شاید ب این خوشحالی و امیدواری لحظه ای نیاز داشته باشن...

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
کجای کار ایراد داره؟ اگه واقعا بعضیا با حرف ی ادم مث خودشون خوشحال میشن و امیدوار چ اشکالی داره؟ ب ...

واقعا نميتونم جوابتون رو بدم دوست عزيز اما اميداوارم به جاي اين حرف بيشتر فكر كني تا بتوني كمك بهتري به همنوعات بكني

خدایا برای همه چی شکرت

آفرين فقط زياد گزارش بزني در يك روز خودت ميتركي 

عهههه نمیدونستم 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

چند تا از كاربرا گفتن 

ني ني يار هم گفته تاپيكايي كه به درخواست استارتر هست زياد گزارش بزنيد خودتون دسترسي تون قطع ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
2825
2823
2791
2779
2792