2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سنی فک کنم دیپلم تا 25سال با بومی بودن شرایط دیگه ای هم داره تو سایت سرچ کنین هست

میشه بگین کدوم شهر ها رو شامل میشه من تو سایت پیدا نکردم 

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
میشه بگین کدوم شهر ها رو شامل میشه من تو سایت پیدا نکردم 

منم اطلاع زیادی راجبش ندارم ولی اینجا تاپیک ها رو دیدم گفته بودن باید مرکز بهداشت استانتون سوال کنین که آزمونش کی هست 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

معمولا ازمونش تو نیمه دوم ساله خیلی کم پیش بیاد تابستون باشه قبل آزمون اطلاعیه میده دانشگاه علوم پزشکی هر استان برا جذب 

و ممکنه باهاتون تماسه م بگیرن اگه واجد شرایط باشید از خانه بهداشت 

اگه دیپلم داشته باشید راحته دینی و ادبیات و زبان ک سوالش راحتن و سختیش تقریبا میشه گفت ۳۰.۴۰ درصده کنکوره 

ولی خب اگه لیسانس داشته باشید ک حتما باید بهداشت و مامایی اینا باشه رشته دیگه داشته باشید رد میشید اون سوالاش از درسای دانشگاهی بهداشت میاد

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
معمولا ازمونش تو نیمه دوم ساله خیلی کم پیش بیاد تابستون باشه قبل آزمون اطلاعیه میده دانشگاه علوم پزش ...

ممنونم از راهنمایی تون

فقط ازمونش هر سال برگزار میشه؟ من بومی مرکز شهر هستم میتونم در اون شهرستان هایی که زیر مجموعه مرکز شهر هستند آزمون بدم یا فقط باید برای خانه سلامت اونجایی که تحصیل کردم آزمون بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنونم از راهنمایی تون فقط ازمونش هر سال برگزار میشه؟ من بومی مرکز شهر هستم میتونم در اون شهرستان ه ...

آره هرسال ه معمولا میتونین برا خانه بهداشت منطقه تون بدید درخواست میدن بعد تاییده بومی همون جا بودن میگیرید اگه نیرو بخواد خانه بهداشتتون ک میتونید برید بپرسید 

اطلاعیه شو هم تو سایت دانشگاه علوم پزشکی استان تون میدن 

ببخشید حواسم نبود دیر جواب دادم پیامتونو

شرایط بومی بودن هم سکونت دوسال اخیر در همونجاس یا مثلا محل زندگی همسرتون باشه اگه تازه ازدواج کردید 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
آره هرسال ه معمولا میتونین برا خانه بهداشت منطقه تون بدید درخواست میدن بعد تاییده بومی همون جا بودن ...

ممنونم که وقت گذاشتید

معمولا ازمونش تو نیمه دوم ساله خیلی کم پیش بیاد تابستون باشه قبل آزمون اطلاعیه میده دانشگاه علوم پزش ...

سلام خوبین؟

متونم بپرسم سوالات امتحانیش چطوره از جی بخونم خیلیی استرس دارم وقت ندارم وایه امتحان هیچیم نخوندم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨