دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
همش ۱۴ سالش بود بعد کلی دروغ گفته بود اومد راستشو گفت ترکید😁
بترکه ک برنگرده همین بچه مچه ها میان تاپیک جنجالی میزنن بجا درس خوندن بعد وقت امتحنا تاپیک میزنن التماس ک بیایین سوالامونو حل کنین🥴
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ادن یکی از تاپیکاش بود دروغه شوهرم نداره 14 سالشه تو یکی دیگه از خواهر شوهرش گفته بود😐 باردارم بو ...
بعضی دخترا جدیدا پاااک رد دادن
دخترخاله خودم هرجا نشسته گفته با داداش من دوسته😑
بترکه ک برنگرده همین بچه مچه ها میان تاپیک جنجالی میزنن بجا درس خوندن بعد وقت امتحنا تاپیک میزنن ال ...
آفرین جالب اینجاست تا یکی میگه باشوهرم بحثمون شده میگن فقط وفقط طلاق آخه بچه تو هنوز چه میفهمی شوهر چیه بچه داشتن چیه میای تو زندگی مردم نظرم میدی شاید یکی ساده بود گوش داد وطلاق گرفت اونوقت با وجدانت چند چندی
زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//