2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 71 پست

اخه هی به بچه یزره میگه نرو پیشه مامانت با بابات دعوا کن نمیدونم هرکاری کردن بیا به من بگو خو ادم دلش نمیخواد دیگه اگه از الان هی تو گوشش پچ پچ کنه فردا همینم میشه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

تو میخواستی اونموقع بهانه بیاری و زیاد نریی خونشون مثلا بگو بچه خوابش میاد یا مریضه یا اسهال داره الکی و البته دوراز جونش..وقتی گفت بدش ببرم یا بغلم بگو جاشو خراب کرده عوض کنم بعد طولش بده ک یادش بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمایی که اینقدر بدتون میاد مادر شوهرتون بچتون بغل کنه با پرورشگاهی ازدواج کنید لاقل 

خدا خیرت بده

دقیقا

با ادم بی کس و کار ازدواج کنین خیال خودتونو راحت کنین!.حرفایی نیشنوم اینجا شاخ درمیارم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یعنی خواسته بغلش کنه نذاشتی؟ اگر اینطوره واقعا کار درستی نیست  من یادمه بچم کوچیک بود همسایه ه ...

هرکی بخواد بغلش کنه میدم ولی دلم نمیخواد اون بغلش کنه . بغلشم میکنه نه اینکه اصن ندم بهش

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

کار اشتباهی میکنی بچه رو بغل مادر شوهرت نمیدی چه قدر ناراحت شده که زنگ زده هر وقت مادر شوهرتو دیدی بچه ات رو زوری بده بغلش بگو مامان جونو بوس کن به خدا اینا ارزش اختلاف ندارن

هرکی بخواد بغلش کنه میدم ولی دلم نمیخواد اون بغلش کنه . بغلشم میکنه نه اینکه اصن ندم بهش

من جای مادر شوهرت بودم دیگه هیچ وقت سمت بچه ت نمیومدم اسمتون هم نمیاوردم 

پسرش خوبه که شوهرته ولی خودش نخ

کار اشتباهی میکنی بچه رو بغل مادر شوهرت نمیدی چه قدر ناراحت شده که زنگ زده هر وقت مادر شوهرتو دیدی ب ...

بخدا اگه خوب باشه من همش میدم بغلش کنه ولی ی حرفایی بهش میزنه که ادم دلش میخواد خودشو بکشه حرفاش همشون حس منفی بهم میدن

بخدا اگه خوب باشه من همش میدم بغلش کنه ولی ی حرفایی بهش میزنه که ادم دلش میخواد خودشو بکشه حرفاش همش ...

مادر شوهرم واسه حرس منو در بیاره همش میگه بچه دخترم چه نازه .تپلی .تا یه لحظه گریه میکنه مادرشوهرمو خواهرشوهرم میگن بچه ات مریض

سر خودتو شلوغ کن شوهرت ببینه که واقعا نمیرسی بیشتر ازاین بری،مگه چندوقت به چندوقت میری خونشون؟

همسایمونه روزی یبارو حتما باید برم وگرنه گلایه هاشون شروع میشه

مادر شوهرم واسه حرس منو در بیاره همش میگه بچه دخترم چه نازه .تپلی .تا یه لحظه گریه میکنه مادرشوهرمو ...

بخدا اینم همینطوره دقیقا

بخدا اگه خوب باشه من همش میدم بغلش کنه ولی ی حرفایی بهش میزنه که ادم دلش میخواد خودشو بکشه حرفاش همش ...

میدونم که بچه ام رو دوست داره ولی واسه حرص منه که این کارو میکنه 

سر ارثم باشه بدت میاد به پسرشون دوبرابر دختر بدن؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

خب شما مگه صحبت کردن بلد نیستید 

وقتی این حرف ها رو جلوی شما میزنه حتما بگین مامان این حرف ها رو به بچه نزنید، چون فکر میکنه شما من و «اسم شوهرت»رو دوست ندارید و کم کم  از شما بدش میاد