2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو بیمارستان که بودم میفرستادن که سونو اونجا دکتر قطره سامانی بود حالا نمیدونم بهتره بپرسی

اره  بیمارستان میفرستادن سونو پیش ایشون. ولی گفتن دکتر خوبیه خواستم ببینم برا حاملگی پرخطر کسی رفته پیششون؟

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
قطره سامانی سونو میکنه فقط فکرکنم من دکترم تقویع ولی اطلاعی ندارم چجوریه البته باردار نیستم 

ببخشید تقوی برخوردش با مریض چجوریه؟

ب مریض رسیدگی میکنه؟

فقط سونو میکنه؟ 

سلام.مریمم.خوبی؟

منم سی هفته بخاطر مسمومیت ازدست دادم.گلم تمام تایپیکهاتو خوندم.خیلی حسرت خوردم.مفتی ازدست دادیم.شانس ما بود،عزیزم اونجا که سردردت شروع شد جز علایم مسمومیت بود و هیچکس خوب راهنمایی نکرده.

بعدش سوزش سرمعده همون زیر سینه هم علایم بودن.جالبه من ااصلا یادم نمیاد که سردرد داشتم.فقط ورم خیللللی شدید.چشام جرقه میزد.چن سالته؟شاغلی؟چم ماه اقدام بودی؟

من خیلی افسوس میخورم.قراره ماه بعد برم سیکل ای وی اف 

😉

سلام.مریمم.خوبی؟ منم سی هفته بخاطر مسمومیت ازدست دادم.گلم تمام تایپیکهاتو خوندم.خیلی حسرت خوردم.مفت ...

سلام مریم جون

من اولین بارداریم بود. شاغل نیسم گهگاه میرم مغازمون.اره خیلی حیف شد ولی خدا هرچی بخواد همون صلاحمونه گلم