2777
2789
ممنون خدا برات حفظشون کنه چندتا جنین انتقال دادی چند روزه بودن  دکترت کی بود

من دو تا جنین انتقال دادن. یکیش شد. جینام فرش بودن. 

۳ روزه. دکتر حیدری کهن بیمارستان بهمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم کدوم تاپیک ها هستن ؟

بزار ببینم بلدم تگت کنم😂

بعد تاپیکو زخیره کن هر روز برو

به من که خیلی کمک شد

امیدوارم به درد شما هم بخوره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من دو تا جنین انتقال دادن. یکیش شد. جینام فرش بودن.  ۳ روزه. دکتر حیدری کهن بیمارستان بهمن&nbs ...

خدا رو شکر عزیزم ممنون که جواب دادی 💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
میگن عکس رنگی درد داره ن؟؟من تا حالا انجام ندادم

از من لوله هام باز بودن فقط اون پنسی که گیره میزنه اون ته ته واژن خیلی درد داره .حتی گرییییییییه میکردم .پرستارش دستمومحکم گرفت گفت دستموهرچی دلت میخواد فشاربده حلالت . 😂😂😂😭😭

بزار ببینم بلدم تگت کنم😂 بعد تاپیکو زخیره کن هر روز برو به من که خیلی کمک شد امیدوارم به درد شما ...

ممنون میشم ازت خیلی دوست دارم با کسهای که انجام دادن صحبت کنم آروم شم 

درسته عزیزم ممنونم ازت 

فقط یه چیزی بهت بگم انرژی مثبت باش چون خیلی مهمه. با خودت بگو دارم میرم بچمو بیارم. اصلا نا امید نباش. وقتی انتقال دادی اون دو هفته کامل استراحت مطلق باش.خود دکترا میگن فقط ۳ روز استراحت مطلق باش. ولی من ۱ ماه کامل فقط برای کارای ضروری بلند میشدم. از توالت فرنگی استفاده کن. اون دو هفته تا زمان آزمایشت گوشت قرمز کبابی هر روز یک سیخ بخور. جوانه گندم و ماش فراموش نکن. 

فقط یه چیزی بهت بگم انرژی مثبت باش چون خیلی مهمه. با خودت بگو دارم میرم بچمو بیارم. اصلا نا امید نبا ...

حتما گلم اینا یادم میمونه   آره باید خودمو آروم کنم