2777
2789

هر کی فکر میکنه از همه قدیمی تره بگه 

اگه کسی رو هم میشناسین که قدیمی هست تگش کنید 

بگین چی شد اومدین تو نی نی سایت 

چند سال هست که اومدین😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمی ترین شخصی که اینجا دیدم آناتای عزیز هست

@آناتا  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

منم قدیمیم؟😂

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
کاربر ممه ناز

می می ناز😬🤧

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
کاربر ممه ناز

می می ناز البته 😁

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من ۱ فروردین ۹۸ اومدم خیلی قدیمی نیستم

عضویت ۹۶/۱/۱🌸کاربر قدیمی سایت🌸 تو بعضی از تاپیک ها میگم از ۹۸ اومدم میدونی چرا؟ چون کاربریم ۲ نفرس🌼تو تاپیکای جنجالی و داغ و عکس تگم کنید🌼 کاربری هفتم اممه با شماره مادربزرگم وارد شدم😐😂😂 اگه ترکیدم از شماره خواهر مادربزرگم استفاده میکنم چون دیگه شماره ای نیس که باش نیومده باشم😐😂(دارم راست میگما:)😂 دوستای گوگولی دارم خیلی دوسشون میدارم از ساعت ۱۱ ظهر تا ۱۱:۳۰ ظهر نیستم چون باب اسفنجی داره😐😂۲۳ سالمه 🎁۲۸ اسفند بدنیا اومدم🎁خوبی و بدی دیدید حلالم کنید ترکیدن زمان نداره😐😂حالا لایک لایک لایک لایک لایک لایک😂😐😂😜

منم شاید قدیمی باشم.البته کاربری دومه.قبلی واسه سال ۹۰ بود

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
کاربر ممه ناز

می می ناز

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯