2777
2789

اول خواب دیدم مادر بزرگم یه پسر سفید و خوشگل به دنیا آورده ک واقعا زیبا بود وای بچه یه مشکل بزرگ داشت 

یه صورت اضافه داشت ک نصف صورتش رو شکمش بود و اون یکی نصفش روی کمرش 

دومیش هم اینه ک بعد از این خواب خواب دیدم همسرم مریضه و جلوی بیمارستان دراز کشیده و بابام میگه امیدی بهش نیست 

دلم خیلی آشوبه 😥😥

تعبیرش چی میشه؟🙏🙏🙏 گوگل زدم نیاورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که خیر مادر بزرگتون زنده هستن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

صدقه بده عزیزم برودستشویی تعریغش کن شایدبنظرخنده دارمیات اماباطل میشه نگزان نباش خیر ه انشاالله صدقه بده ودعای دفع بلا بخون تایک هفته مطمعن باش هیچی نمیشه برای منم دعاکن حتما محتاج دعاهستیم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

واسه همسرت خوابی که دیدی اصلا تعبیر بدی نداره تعبیرش همون تعبیر مریضیه درد و رنج ناراحتی که خودش داره شایدم از فکر خودته درگیره اسن خوابو واسه همسرت دیدی اما مادر بزرگت خواب عجیبی بود اصلا نمیفهمم من اکثرا خوابایی که تعبیر میکنم همونه اما اینو واقعا نمیفهمم

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
انشاالله که خیر مادر بزرگتون زنده هستن 

بله زنده هستن 

مادرم فوت شدن 

ولی مادر بزرگم تو خواب خیلی خوشحال بود از بچه ای ک بدنیا آورده  واقعا هم بچه یه پسر خوشگل بود در صورتی ک مادرم هیچ عکس‌العملی نشون نمی‌داد و من از ترس پشت مادرم قایم شده بودم 

فکر کنم بس ک به بارداری فکر میکنم خوابای چرت و پرت میبینم 

دیروز بی بی زدم منفی شد خیلی ناامید شدم 😥

واسه همسرت خوابی که دیدی اصلا تعبیر بدی نداره تعبیرش همون تعبیر مریضیه درد و رنج ناراحتی که خودش دار ...

منم خیلی خواب میبینم ک از دست یه نفر فرار میکنم ولی بازم پیدام میکنه تعبیرش میدونی

منم خیلی خواب میبینم ک از دست یه نفر فرار میکنم ولی بازم پیدام میکنه تعبیرش میدونی

همش این خوابو میبینی نه؟ اگه کابوسته از نظر روانشناسی تو بلاتکلیفی و دوگانگی هستی اینو همسرم زمانی که پیش دکتر میرفت بهش گفت یه مدت کابوسش بود طفلک اما الان دیگه خوبه خدارو شکر😍😊

اصلا باورتون نمیشه الانه ک گریه کنم  خیلی بد بود واقعا

عزیزممم واسه همسرت که اصلا نگران نباش اما مادر بزرگت رو واقعا نمیدونم ازون خواباس که از یه عالم دینی واقعی باید بپرسی تعبیرش خاصه