2777
2789
عنوان

بی بی چکم بعد از بیست دقیقه هاله کمرنگ انداخت،خواهشا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 10582 بازدید | 177 پست
دوسال و سه ماهه عزیزم👌برات صلوات فرستادم

انشالله باردار باشی عزیزم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بارداری مبارکه ...من یک هفته به پریودم بی بیچکام بعد چند ساعت هاله مینداخت و باردار بودم

خدا از دهنت بشنوه خانمی❤️😇والا نمیدونم گیج شدم. بچم بیدارشه میرم آزمایش میدم چون خیلی کلافه هستم ، الان این ترشحات لکه بینی هم باعث استرسم شده

فر گیس یعنی گیس فر  
شما نمیتونی با قاطعیت بگی ک لک لانه گزینی نبوده. هر بدن فرق میکنه یکی میبینی تازه ده روز بعد موعد ...

این چیزی ک میگی علمی نیست.من علیمیشو گفتم..لک لانه گزینی از یک هفته قبل موعوده تا دو س روز..

🥰🤱🏻
این چیزی ک میگی علمی نیست.من علیمیشو گفتم..لک لانه گزینی از یک هفته قبل موعوده تا دو س روز..

پس اینکه بعضیا موعد پریود یکم لک میبینن ولی باردارن اسمش چیه

فر گیس یعنی گیس فر  
پس اینکه بعضیا موعد پریود یکم لک میبینن ولی باردارن اسمش چیه

اون لانه گزینی نیست. ..بدن طبق هر ماه میخاد پریود بشه که هورمون بتا چون پایینه یکم لکه میاد ک چند روز بعد بند میاد کامل ..یا با شیاف..و هم هورمون میره بالا هم بچه جاش محکم میشه..بهتم همون اول گفتم..لک لانه گزینی نیست ولی ممکنه لک بارداری باشه و خیلیا ت بارداری لک دارن..

🥰🤱🏻
اون لانه گزینی نیست. ..بدن طبق هر ماه میخاد پریود بشه که هورمون بتا چون پایینه یکم لکه میاد ک چند رو ...

منطقی بود توضیحات👌👌آفرین به اینهمه اطلاعات🥰

فر گیس یعنی گیس فر  
چه جالب ، خداکنه خبر خوبی داشته باشم و بیام بگم❤️🥰😇فقط الان نگران این ترشحات هستم، الان دوباره پنب ...

من یکی میشناسم شایددباورنکنی درعین بارداری پریودهم میشد ولی بخاطرلکه بینیت حتما برودکتر که اگه باردارباشی حتما جلوش گرفته بشه امپول قرصای تقویتی برای کمرت بده چون لک.کمژ نگران.کننده اس

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰