هرشب دارم از دستت گریه میکنم شک نکن این اشکها یک روز دریا میشه و غرقت میکنه..
من گناهی نداشتم که تو جوونی نکردی و اومدی منو گرفتی وبعد ها تازه فیلت یاد هندستون کرد..
من گناهی نداشتم که تو بدون اینکه توانشو داشته باشی اومدی ادعا کردی که میتونی منو خوشبخت کنی..
من اون دختر روز اولم که باچادر سفید دیدیش؟ میدونی دنیا دنیا امید و ارزو داشتم؟ میدونی باهام کاری کردی که تاابد چیزی خوشحالم نمیکنه.. من بد اگه بودم که نبودم تو خیلی از من بدتری تو پیشدستی کردی تو همه ی بدیهای عالم..
تا چندسال پیش حسرت به دل بودم که یکبار فقط یکبار بخاطر دل من یه کاری کنی فقط یک شب پشتیبانم باشی تا ازاین حس بی کسی لعنتی خلاص شم تا فقط یه شب حس بی پناهی نکنم...
حسرت به دل موندم هیچ.. دیدم که تُ گندابِ لجنم به من ترجیح دادی..
نه من انقدر آسیب پذیر و حساس نبودم.. من اراده م کوهُ جابجا میکرد واسه خودم شخصیتی داشتم اما خوردم کردی.. منو زیرپا گذاشتی
فقط خواستم بگم مرسی که هستی و دنیارو برام زندون کردی.. مرسی از حرفای دروغت.. مرسی که منو بچه هارو فدای خودت کردی..
خیلی وقته دارم خدارو صدا میزنم.. خیلی وقته چشم ازش برنداشتم.. خدایا تنهام نزار فقط تورو دارم..
خدایا به خودت قسم دیگه نا ندارم با زانو نه با صورت رو خاکا افتادم الهی بحق زینب به دادم برس.. به داد من و امثال من...
#نامه هایی که هرگز به تو نخواهم نوشت...