مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 عنوان سیتی اسکن از کلیه ممنون میشم جواب بدید 4910 بازدید | 32 پست وقتی سیتی از کلیه میگیرم از مثانه هم گرفته میشه؟ لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم 1400/03/10 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسااا عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 11604 باید تو نسخه باشه سی تی کلیه و مثانه یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 بستگی داره دکتر نوشته باشه یا نه اهان ممنون عزیزم لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 باید تو نسخه باشه سی تی کلیه و مثانه ممنونم🙏 لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 بستگی داره دکتر نوشته باشه یا نه لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 باید تو نسخه باشه سی تی کلیه و مثانه لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
پرنسااا عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 11604 این کل شکم و لگن پلویکس و ابدومنت ولی خیییلی تاره واضح بده بهت بگم یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 این کل شکم و لگن پلویکس و ابدومنت ولی خیییلی تاره واضح بده بهت بگم ندارم همین واتساپ فرستاده مادرم کیفیت اومده پایین لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
پرنسااا عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 11604 ندارم همین واتساپ فرستاده مادرم کیفیت اومده پایین واقعاااا نمیتونم ببینم فقط بالاشو بزور دیدم که کیندی نیست و کل ناحیه شکم و لگن خودت بخون زیاد سخت نیست یه جاهاییش پرنگ تره؟ یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 واقعاااا نمیتونم ببینم فقط بالاشو بزور دیدم که کیندی نیست و کل ناحیه شکم و لگن خودت بخون ... میدونم گلم دکتر دید گفت کلا مشکلی نداره کلیه این فقط میخوام بدونم از مثانه هم هست یا خیر؟ لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
پرنسااا عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 11604 میدونم گلم دکتر دید گفت کلا مشکلی نداره کلیه این فقط میخوام بدونم از مثانه هم هست یا خیر؟ وقتی کل ناحیه شکم و لگن یعنی کلیه رحم تخمدان مثانه روده معده همه چیه یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 واقعاااا نمیتونم ببینم فقط بالاشو بزور دیدم که کیندی نیست و کل ناحیه شکم و لگن خودت بخون ... مادرم در ادرارش خون بود..سیتی و سونو از کلیه سالم ازمایش ادرار عفونتم نشون ندادبعد نشون یک دکتر دادم گفت سرطان مثانه برای اون یک واحد خونمادرم کمی سوزش ادرارم داره بعد دکتر دیگه گفت اگر سیتی سالم بوده این نظر اشتباه حالا میخوام ببینم این سیتی مثانه هم هست یا خیر؟ لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
مدرس_حسابداری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 5457 وقتی کل ناحیه شکم و لگن یعنی کلیه رحم تخمدان مثانه روده معده همه چیه خدا خیرت بده گلم خودمم چند چک کردم خواستم مطمئن بشم خیر نبینن دکترای بیسواد مرسی عزیز دلم لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
پرنسااا عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 11604 مادرم در ادرارش خون بود..سیتی و سونو از کلیه سالم ازمایش ادرار عفونتم نشون نداد بعد نشون یک ... خون که خودش دید یا میکروسکوپی؟یک بار یا چند بار؟شاید شن ریزه بود که دفع شداب زیاد بخورهبه اون دکتر هم بگو سر هرچیزی اول نمیگن کنسر😒😒😒و اینکه یه سونو کامل شکم و لگن بدهالبته که سی تی دادن و سالم یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم