2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59456 بازدید | 788 پست

مامان من باید دعا کنن

میگفتم چرا خودت تنهایی دعا نکردی چرا بابا دعا کرد

میگف باید دو نفر دعا کنن

گفتم چرا با خاله دعا نکردی من دوتا مامان دوس دارم

گف باید مرد باشه

گفتم خو با دایی میکردی

جوابشو دقیقا یادم نیس

ولی همیشه میگفتم من میخوام با خواهرم دعا کنم😐

. Life goes on
ی اهنگ بگیننن

بخواب کوچولو،لالا لالایی 

لالا لالایی،لالا لالایی😀

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواب کوچولو،لالا لالایی  لالا لالایی،لالا لالایی😀

کی هس😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
شاید باورتون نشه اما هیچوقت بهش فکر نکرده بودم توی بچگی  وقتی پیش دانشگاهیم تموم شده بود فه ...

منم مثل تو بودم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

من هیچوقت این سوال برام پیش نیومد که بچه‌ها چطوری به دنیا میان ، هیچوقت بهش فکر نمیکردم🥴

فقط یه بار کاملا بدون فکر و بدون مقدمه از مامانم پرسیدم چطوری باید فهمید بچه پسره یا دختر🥴

یه بارم ازش پرسیدم ختنه یعنی چی ، همسایمون خونمون بود گفت دست بچه رو با پارچه میبندن ، این یعنی ختنه🥴 اصلا هم ذهنم درگیرش نشد ، کلا فراموش کردم😂

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
یا خدا پیش دانشگاهی😂😂

باور کن الان ۲۱ سالمه

حتی ر ا ب ط ه رو هم اول دبیرستان فهمیدم ،از یکی از دوستام کع ۴ سال از خودم کوچیک تر بوده 🤣🤦‍♀️

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده