2777
2789

سلام بچه ها چنتا سوال داشتم میخواستم بدونم که کسایی که دارن رشته تجربی میخونن آیا واقعا همون جور که همه میگن سخته و اصلا قابل فهم نیست یا بلعکس درس آسانی هست و برای چه افرادی این رشته توصیه میشه ؟ برای مثال اگر کسی علاقه و انگیزه زیادی برای رشته تجربی داشته باشد آیا واقعا توی این رشته موفق میشه یا نه ؟

ممنون میشم جواب بدید 

انگیزه و علاقه خیلی مهمه 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا اونقدرا سخت نیست. بنظر من از رشته ریاضی باحالتر و آسونتره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بله به نظر من هم همینطور هست باید علاقه باشه حتما ولی راستش من برای خودم نمی‌خوام برای  یکی از دوستام این سوال رو پرسیدم و خب اون خیلی علاقه داره که بره تجربی و دکتر کودکان  بشه تقریبا میشه گفت 90%به خاطر علاقه ای که داره میخواد بره این رشته و 10%هم به خاطر درآمدی که در این رشته حاصل میشه ولی بین دوراهیی مونده آخه خیلی‌ها میگن سخته و قبولی در کنکور خیال غیر ممکنی هست !؟

ببخشید شما الان این رشته را میخونید ؟

من دانشجو شدم دیگه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بله به نظر من هم همینطور هست باید علاقه باشه حتما ولی راستش من برای خودم نمی‌خوام برای  یکی از ...

نه با تلاش ممکنه

انشالا موفق بشید و به شغلی که میخواهید برسید

ممنونم گلم