2777
2789

باهم بحثمون شده، سر فامیلاش، سراینکه میگم از صمیمیت دخترعموهات بدم میاد هم سن و سال خودشن، بحثمون شد و منم بعد اینکه بهم گفت مشکل از توهست واونا خیلی خوبن تو یک ساله اومدی اونا از قبل بودن و این حرفا دلم باهاش صاف نمیشه، ازدیروز که دعوا کردیم هرچند بعدش دعوا به خیر شد ولی دلم باهاش صاف نمیشه اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم ازچشمم افتاده.

اولویتش من نیستم و تعصب داره روی اطرافیانش خیلی زیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم  😔

اوایل ازدواج منم همیطور بود  دوسال گذشت دید اونی ک هواشو داره و میمونه براش منم  خداروشکر الان بهترع 

ولی هنو وقی حرفاش یادم میادم  حالم بد میشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
چرا‌نباید‌با‌دختر‌عموهاش‌صمیمی‌باشع؟

محبت کردن و اوکی بودن فرق داره با صمیمیت های الکی.

اینکه هرجا میریم اونا خبر دارن، اینکه توقع دارن با ما بیان همه حا، اینکه همش به شوهرم زنگ میزنن ، اینکه توقع دارن 

درکت میکنم  😔 اوایل ازدواج منم همیطور بود  دوسال گذشت دید اونی ک هواشو داره و میمونه برا ...

دقیقا وقتی حرفاشو یادم میاد حالت تهوع میگیرم، اصلا دوست ندارم الان باهاش حرف بزنم 

از دیشب تاالان بهم ریختم، من خیلی بهشون خوبس کردم ولی اونا برای من هیچ کاری نکردن حتی خانوادش تو مراسم پدرم خاکسپاری نیومدن ولی بازم میگه خانواده من اوکی هستن مشکل از توعه

دقیقا وقتی حرفاشو یادم میاد حالت تهوع میگیرم، اصلا دوست ندارم الان باهاش حرف بزنم  از دیشب تاا ...

الهی بگردم 😔خدابیامرزه پدرتونم  

ان شالله ک مشکلت حل میشه و همسرتون ب عقل میاد متوجه میشه ک   اشتباه میکنه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

وای منم بهش گیر میدادم بخواطر یکی از دختر دایی هاش احساس کردم دیگه خیلی خودشو میچسبوند به همسرم 😒

دیگه همسرم کلی حرفای عاشقانه بهم زد و عذرخواهی کرد 😁،

ازون به بعد هر جا میشد سریع میومد کنار من میشست که سوتفاهم نشه 😊

البته همسرم کلا با دخترای اقوامشون صمیمیه چون سنشون یا خیلی بالاست یا خیلی پایینه ولی اون دختره رو من دوست نداشتم بهش نزدیک باشه 

عقد هستیم

اشکال ندارد عزیزم برید پیش مشاور حتما چون توصیه ای از این بهتر نیست از همین الان با خوش اخلاقی بکشونش طرف خودت اشتباهی ک من کردم نکن شوهرمو خراب کردم الانم دیگه داریم جدا میشیم حتما برو مشاور